• “30 χρόνια η προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίησή σας!”

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργαζόμαστε, για να σας προσφέρουμε όχι μόνο εξαιρετικές επιλογές προϊόντων, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση που μόνο η bofrost* γνωρίζει και σας προσφέρει.

Mε βάση αυτή την συνθήκη η bofrost* εξελίσσεται και πρωτοπορεί, δημιουργώντας μια νέα συνεργασία με το ηλεκτρονικό supermarket e-fresh.gr.

Το e-Fresh.gr αποτελεί το μεγαλύτερο και πληρέστερο online supermarket που εξυπηρετεί την Αττική και δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεγάλη πείρα στο λιανεμπόριο, στις εφοδιαστικές αλυσίδες και στις νέες τεχνολογίες, ώστε να παρέχει μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση σε όλους τους καταναλωτές της Αθήνας.

Στο site της e-fresh.gr μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων bofrost*, τόσο για τα καθημερινά σας γεύματα όσο και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Ανακαλύψτε έτοιμα γεύματα, πίτες, κρέπες, λαχανικά, λαχταριστά γλυκά και πολλές επιλογές της διεθνούς κουζίνας.

Τα εξαιρετικά παγωτά, οι λαχταριστές πίτσες, τα snacks και τα είδη φούρνου που όλοι αγαπάμε έρχονται τώρα άμεσα στην πόρτα σας με ταχύτητα και ασφάλεια.

30 χρόνια η αρχή μας ειναι μία. Η ποιότητα! Αυτή είναι η απόλυτη δεύσμευσή μας για να μπορείτε να επιλέγετε άφοβα πάντα το καλύτερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here