Μια σημαντική διάκριση για την Ebury ήρθε από το Bloomberg, για μια ακόμη φορά. Σύμφωνα με το δίκτυο, το τρίτο τρίμηνο του 2023, οι αναλυτές της Ebury βρίσκονται:

●        στην κορυφή στην κατάταξη Q3 του Bloomberg για τις επιτυχημένες προβλέψεις για τα νομίσματα της Λατινικής Αμερικής

●        ανάμεσα στους κορυφαίους για τις προβλέψεις τους για 5 διαφορετικά ζεύγη νομισμάτων

●        στην κορυφή για το Περουβιανό Nuevo Sol (PEN) και το δολάριο Σιγκαπούρης (SGD)

●        στη δεύτερη θέση για το Πέσο Κολομβίας (COP) και το λέου Ρουμανίας (RON)

●        στην τρίτη θέση για την Κορόνα Τσεχίας (CZK)

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο τρίμηνο του 2023 η Ebury είχε αναδειχθεί στη δεύτερη θέση για τις επιτυχημένες προβλέψεις της τόσο για την περιοχή ΕΜΕΑ (Europe, Middle East, America) όσο και για τη Λατινική Αμερική.

Σχολιάζοντας την άνοδο στην κορυφαία θέση του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Οργανισμού Bloomberg, ο Matthew Ryan, Head of Market Strategy της Ebury, δήλωσε:

Matthew Ryan, Head of Market Strategy της Ebury
  • «Αυτή η φανταστική αναγνώριση από το Bloomberg έρχεται σε μια στιγμή που συνεχίζουμε τα δυναμικά σχέδια επέκτασής μας στην περιοχή. Έχουμε εδώ και καιρό την άποψη ότι τα νομίσματα της Λατινικής Αμερικής θα κινηθούν ανοδικά, σε μεγάλο βαθμό λόγω των προσδοκιών για τις τιμές των εμπορευμάτων και των υψηλών πραγματικών επιτοκίων στην περιοχή.
  • Αυτό που πέτυχε η Ebury με τις προβλέψεις της για τον Bloomberg υπογραμμίζει άψογα τη δέσμευσή μας και την αυξανόμενη τεχνογνωσία μας στην παροχή συνεπών προβλέψεων με μεγάλη ακρίβεια για τη ζωντανή, αναπτυσσόμενη και δυναμική αγορά της Λατινικής Αμερικής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ