Το δικό του λιθαράκι στο εγχείρημα της ανακύκλωσης και της διάσωσης του περιβάλλοντος βάζει το Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Bioiatriki+. Με τη  συμμετοχή του  στο πρόγραμμα «The Green City», το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης στην Ευρώπη, προσφέρει στην καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης.

Στο πνεύμα αυτό το κέντρο Bioiatriki+ επιβραβεύει το σεβασμό στο περιβάλλον στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, παρέχονται πέντε προσφορές διατροφολογικών υπηρεσιών σε πολύ προσιτές τιμές. Σε αυτή την γκάμα προσφορών περιλαμβάνονται τρισδιάστατη ανάλυση σώματος, λιπομέτρηση, εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο και διατροφολογικές συνεδρίες.

Στον άξονα της προαγωγής της υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, οι άνθρωποι του Κέντρου  Bioiatriki+ είναι πρόθυμοι να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες  για πρόληψη, διατήρηση της καλής υγείας και ευζωίας. Για τον σκοπό αυτό το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου αποτελούν έμπειροι επιστήμονες, εξειδικευμένοι στο πεδίο της Κλινικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας και της Φυσικής Αγωγής. Το εγχείρημα φέρνουν σε πέρας με τη βοήθεια υπερσύγχρονου εργομετρικού εξοπλισμού. Μάλιστα, το κέντρο Bioiatriki+διαθέτει τη μοναδική πλατφόρμα τρισδιάστατης ανάλυσης σύστασης σώματος FIT3D.

Το πρόγραμμα «The Green City»

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης, που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ.  Κατά την προσπάθεια αυτή οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά τους και να κερδίζουν πόντουςτους οποίους εξαργυρώνουν µέσω των συνεργατών του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και την επιβράβευση της ανακύκλωσης:  Bioiatriki+ Αθήνας 210 6966282

Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα του Bioiatriki+ στην ιστοσελίδα του, σε Facebookκαι Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here