Η ομάδα της BEWISE – Microsoft Gold Certified Partner – σε συνεργασία με τα στελέχη του τμήματος Πληροφορικής της ALUMIL, ολοκλήρωσε πρόσφατα τη μετάβαση στο cloud και την αναβάθμιση του Microsoft Dynamics 365 που η εταιρεία ALUMIL λειτουργούσε on premise, ενώ παράλληλα υλοποιήθηκαν σημαντικές επεκτάσεις στη λειτουργικότητά του.
Το έργο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε μια εν λειτουργία εταιρεία, χωρίς να διαταραχθεί στο ελάχιστο η καθημερινότητα των στελεχών και η επιχειρηματική συνέχεια της εταιρείας, έτσι ώστε αυτή τη στιγμή 350 χρήστες να έχουν αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης και real time συνδεσιμότητα με άλλα τρία συστήματα ανταλλαγής δεδομένων που χρησιμοποιεί ο οργανισμός.
Παράλληλα, έγιναν σημαντικές επεκτάσεις στη λειτουργικότητα της εφαρμογής πωλήσεων και της καταγραφής και διαχείρισης παραπόνων. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του cloud, έγιναν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις που βελτίωσαν σημαντικά τις λειτουργίες των τμημάτων πωλήσεων του ομίλου ALUMIL. Τέλος, αξιοποιήθηκαν οι δυνατότητες του Outlook integration και του Dynamics 365 mobile app στην καθημερινή λειτουργία από τους χρήστες, ενώ υλοποιήθηκε και το Customer Voice, το οποίο καλύπτει ανάγκες του GDPR και έρευνας ικανοποίησης πελατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here