Το Great Place to Work® ανακοινώνει τη λίστα Best Workplaces in Europe™ 2023 με τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη

Φέτος, η χώρα μας έχει έντονη παρουσία στη λίστα με 12 εταιρείες της ελληνικής αγοράς, 5 πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και 7 αμιγώς ελληνικές. Οι πολυεθνικές DHL Express, Teleperformance, S.C Johnson Hellas, Deloitte και Bristol-Myers Squibb καθώς και οι ελληνικές Epsilon Net, Β. Καυκάς ΑΕ, Kaizen Gaming, Hack The Box, Info Quest Technologies, XM και Yodeck (Flipnode),  βραβεύτηκαν μεταξύ των καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης όσον αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον.

Για να δημιουργήσει τη λίστα Best Workplaces in Europe™ 2023,  το Great Place to Work®, global authority στην αξιολόγηση και μελέτη της εργασιακής κουλτούρας, διεξήγαγε την έρευνά του σε περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια εργαζόμενους και ανέλυσε πρακτικές και πολιτικές αναφορικά με ζητήματα εργασιακού περιβάλλοντος σε 44 χώρες και σε 3.351 εταιρείες στην Ευρώπη.

Την πρώτη θέση στις πολυεθνικές εταιρείες της Ευρώπης για το 2023 κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά η DHL Express, στις μεγάλες εθνικές (περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι) η Ολλανδική εταιρεία AFAS Software, στις μεσαίου μεγέθους (50 -499 εργαζόμενοι) η επίσης Ολλανδική εταιρεία Πληροφορικής Blue Bricks και στις μικρού μεγέθους (10-49 εργαζόμενοι) η Τουρκική εταιρεία TrabzonPort.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εταιρείες της φετινής Ευρωπαϊκής λίστας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ