Με δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα διώκονται οι έξι εμπλεκόμενοι σε κύκλωμα που δήλωνε εικονικές κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων για να εισπράξει αποζημιώσεις.

Οι δράστες μεταξύ των οποίων ένας γνωστός ιατρός και ένας επιχειρηματίας, φέρονται να μεταπωλούσαν τα αυτοκίνητα αφού τα είχαν επανασυναρμολογήσει.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο:

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο συνεργός του, γυναικολόγος στο επάγγελμα με τον οποίον συνδέονται φιλικά, αγόρασε από τη μάντρα μια Bentley έναντι 170.000 ευρώ, την οποία ασφάλισε για 200.000 ευρώ.

Στη συνέχεια την πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης του «Ελ. Βενιζέλος» και πήγε στην Αλβανία, με τους συλληφθέντες να σκηνοθετούν, όπως αποδείχθηκε, την κλοπή για να εισπράξουν τα ασφάλιστρα.
Συγκεκριμένα, τον περασμένο Φεβρουάριο ο γυναικολόγος κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών ότι του αφαίρεσαν την Bentley από πάρκινγκ του αεροδρομίου.
Το όχημα, χωρίς τον κινητήρα, τις πόρτες, το καπό και άλλα εξαρτήματα, βρέθηκε την επομένη της καταγγελίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.
Οπως διαπιστώθηκε, ο γυναικολόγος, κατ΄ εντολή του ιδιοκτήτη της μάντρας, στάθμευσε το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, ενώ αμέσως μετά παρέλαβε τη Bentley μέλος της σπείρας, την οδήγησε σε αποθήκη, όπου την αποσυναρμολόγησε μαζί με συνεργούς.
Πηγή: Καθημερινή/ΕΡΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here