Γράφει η «ξενοδόχος»

Kαι …το όνομα αυτού Destino Pacha Mykonos Hotel.

Ο λόγος για το νέο 5άστερο εγχείρημα του Pacha Group στη Μύκονο, που έχει προαναγγείλει ήδη την άφιξή του στο νησί, στο πλαίσιο της επέκτασής του στην ελληνική αγορά.

Το Pacha Group, είναι μια εταιρία διεθνούς χαρτοφυλακίου που δημιουργήθηκε το μακρινό 1966 και δραστηριοποιείται στους τομείς αναψυχής, ψυχαγωγίας, φιλοξενίας, εστίασης και εκδηλώσεων, μόδας και αρώματος.

Ο όμιλος είναι γνωστός από το πρώτο superclub της Ίμπιζα το 1973, προτού επεκταθεί στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με το El Hotel Pacha.

Στην Ελλάδα το πλάνο περιλαμβάνει τη λειτουργία του ξενοδοχείου, ενός beach restaurant bar και ενός club στη Μύκονο από το δεύτερο τρίμηνο του 2021- καλώς εχόντων των πραγμάτων εξαιτίας της πανδημίας- αναζητώντας μάλιστα αυτή την περίοδο και προσωπικό.

Το νέο 5άστερο θα είναι στο Oniro Mykonos – a Shanti Collection Resort στον Αγιο Στέφανο, το οποίο περιλαμβάνει 29 δωμάτια και σουίτες, πισίνες, χώρους εστίασης και γυμναστηρίου κ.τ.λ..

Ηδη η μονάδα λειτουργεί εδώ και μια διετία, ενώ πλέον κάτω από την ‘’ομπρέλα’’ του Pacha Group φιλοδοξεί να συμπεριλάβει και την πελατεία από το πιστό κοινό του ομίλου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here