Εταιρείες τεχνολογίας και διαδικτύου, επώνυμα brands ένδυσης και αξεσουάρ, αθλητικών ειδών καθώς και ασφαλιστικές, συμβουλευτικές εταιρείες, παροχής υπηρεσιών, αλυσίδες καταστημάτων εστίασης και τροφίμων βρίσκονται μεταξύ άλλων στη λίστα Best Global Brands 2019 Rankings που συντάσσει ετησίως η Interbrand.

Στην κορυφή των πιο επιτυχημένων brands παγκοσμίως και στην πρώτη τετράδα βρίσκονται οι Αpple, Google, Amazon και Microsoft, έχοντας διαγράψει για άλλη μια χρονιά ανοδική πορεία ως προς το brand value σε ποσοστά που κυμαίνονται από 8-24%.

Tην πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Coca-Cola (με αρνητικό ωστόσο ποσοστό brand value), Samsung, Toyota, Mercedes-Benz, McDonald’s και τέλος η Disney.

Aξίζει να σημειωθεί ότι δύο ασφαλιστικές εταιρίες κρατούν τον κλάδο της ασφαλιστικής βιομηχανίας μέσα στις 100 πρώτες θέσεις των κορυφαίων brands στο κόσμο και μάλιστα μέσα στις πενήντα πρώτες.

Πρόκειται για την Allianz και την ΑΧΑ. Η πρώτη κατέχει την θέση 43η θέση και η δεύτερη 46η θέση. Και οι δυο αυτές ασφαλιστικές εταιρίες λειτουργούν στην Ελλάδα.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλο τον κατάλογο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here