Με μεγάλη συμμετοχή, στο Athens Plaza Hotel, η παρουσίαση του εταιρικού μετασχηματισμού και το νέο 5ετες πλάνο για τις χρονιές 2020-2024 της AudioVisual που μετονομάζεται σε ave.

Ίδρυση και εξαγορές εταιρειών, απορροφήσεις θυγατρικών, είσοδος στο Internet Of Things, αποτελούν μερικές μόνο από τις νέες δραστηριότητες του ομίλου.

Ποια είναι η AUDIOVISUAL

Η ΑUDIO VISUAL ENTERPRISES S.A. (Επιχειρήσεις Ήχου και Εικόνος ΑΕ), ιδρύθηκε το 1982, ως εταιρεία διανομής ταινιών στην Ελλάδα και την Κύπρο από τον κ. Θεόδωρο Βαρδινογιάννη. Σήμερα, έχει πλέον διεισδύσει ευρέως στη διανομή προϊόντων τεχνολογίας διατηρώντας παράλληλα και την ηγετική της θέση στον τομέα της ψυχαγωγίας και αποτελεί Όμιλο εταιρειών, ο οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών δραστηριοτήτων με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Απόστολο Βούλγαρη, «O Όμιλος εταιρειών της Audio Visual εισέρχεται δυναμικά στη νέα δεκαετία με ένα νέο, δυναμικό και συγκροτημένο πλάνο και το βλέμμα του στραμμένο στην υγιή ανάπτυξη και την περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών του αποτελεσμάτων»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here