Την δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών στο δίκτυο ΑΤΜ της Euronet στην Ελλάδα παρέχει η Attica Bank στους πελάτες της που κατέχουν χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες.

Με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, πολλαπλασιάζει τα σημεία που μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους, χωρίς κόστος εξυπηρέτησης, διατηρώντας παράλληλα την ίδια εμφάνιση και ροή συναλλαγών με αυτή που προσφέρουν σήμερα τα ATM του δικτύου της Τράπεζας.

Τα ΑΤΜ της Euronet είναιεγκατεστημένα σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, κέντρα πόλεων, τουριστικές περιοχές, εμπορικά σημεία και κέντρα ψυχαγωγίας, σουπερμάρκετ κ.λπ.

Οι κάτοχοι καρτών της Attica Bank μπορούν να πραγματοποιούν χωρίς κόστος συναλλαγές:

  • ανάληψης μετρητών,
  • ερώτησης υπολοίπου,
  • τελευταίας κίνησης λογαριασμού,
  • αλλαγής και απεμπλοκής PIN
  • ενεργοποίησης κάρτας.

Η μακροχρόνια συνεργασία της Attica Bank με την Euronet, καθώς και η υφιστάμενη συνεργασία με το δίκτυο ΑΤΜ των Συνεταιριστικών Τραπεζών, παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών χωρίς κόστος στους κατόχους καρτών έκδοσης Attica Bank σε περισσότερα από 1.000 ΑΤΜ πανελλαδικά.

Επισημαίνεται ότι η υποστήριξη των πελατών της Attica Bank:

  • Για θέματα λειτουργίας των ATM, γίνεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Euronet (τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει σε εμφανές σημείο σε κάθε ATM),
  • Για θέματα συναλλαγών, γίνεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Attica BankΑΤΤ +13,12% στο τηλέφωνο 210-3669000, το οποίο ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για όλες τις συναλλαγές των καρτών έκδοσης της Τράπεζας που πραγματοποιούνται στο δίκτυο ΑΤΜ της εταιρείας.

Οι πελάτες της Attica Bank θα χρησιμοποιούν και τα ΑΤΜ της Euronet

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here