Ο σχεδιασμός και η παραγωγή επεξεργαστών βρίσκονται σε μια μετασχηματική φάση, δημιουργώντας νέες προσδοκίες στους συμμετέχοντες της αλυσίδας αξίας και δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη διαφοροποίηση.

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αλλάζει ραγδαία τις απαιτήσεις για τον σχεδιασμό των επεξεργαστών, και οι εταιρείες πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις προκειμένου να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Επιπλέον, αναδύονται νέες περιπτώσεις χρήσης που απαιτούν καινοτόμες λύσεις από τη βιομηχανία.

Αυτά είναι μερικά από τα θέματα συζήτησης στην εκδήλωση «Atoms to Algos», που διοργανώνει η Applied Materials Greece για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η εκδήλωση, την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει η Think Silicon, μέλος της Applied Materials, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

  • Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ορισμένους εκ των κορυφαίων στελεχών παγκόσμιων τεχνολογικών κολοσσών, της Applied Materials, της Qualcomm, και της NVIDIA, καθώς και κορυφαίων στελεχών τηs McKinsey και της Kosmocar Α.Ε..

 

Πιο συγκεκριμένα, στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι:

  • Κώστας Μάλλιος, Corporate Vice President & General Manager, Applied Materials
  • Dino Bekis, Vice President & General Manager, Qualcomm
  • Πολυχρόνης Ξεκαλάκης, Distinguished Engineer & Chief Architect, NVIDIA
  • Julia Werra, Associate Partner, Software & Automotive sector, McKinsey, και
  • Θανάσης Κονιστής, Head of Group After Sales & New Business Development, Kosmocar

Οι ομιλητές θα εστιάσουν στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες καθώς και στις στρατηγικές που υιοθετεί η βιομηχανία για να ανταποκριθεί σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον.

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υλοποιηθούν δύο panel discussions, των οποίων οι συντονιστές θα είναι ο κ. Μάρκος Βερέμης (Co-founder & Chairman of Upstream, Partner of Big Pi Ventures) και ο κ. Παναγιώτης Καραμπίνης (Managing Director, Endeavor Greece).

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, μπορεί να γίνει μόνο με φυσική παρουσία και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα συζητήσεων με τους ομιλητές και τους συντονιστές της εκδήλωσης.

H Think Silicon

 

H Think Silicon Μονοπρόσωπη A.E., μια εταιρεία του Ομίλου Applied Materials, ιδρύθηκε το 2007 στην Πάτρα (HQ) και έχει παραρτήματα στην Αθήνα (DC), στο Τορόντο, (HQ North America), στο Όστιν, Τέξας (Sales office), στην Κολωνία, Γερμανία (Sales office), και στην Κίνα (Sales office) εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην σχεδίαση και υλοποίηση υψηλής απόδοσης 2D & 3D Μονάδων Επεξεργασίας Γραφικών (Graphics Processors Units ή GPUs) και Ελεγκτών Οθόνης (Display Processors/Controllers) για την αναδυόμενη αγορά του Internet of Things (IoT), των φορέσιμων συσκευών (wearables), των οικιακών συσκευών και οθονών βιομηχανικού αυτοματισμού. Τα προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας που αναπτύσσει μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ολοκληρωμένα συστήματα (ICs).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here