Η Atlas Security ενώνει τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο ασφαλιστικό όμιλο της INTERAMERICAN και αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα της ιατρικής βοήθειας που προσφέρει, μέσω της μοναδικής υπηρεσίας AtlasMed. Πρόκειται για υπηρεσία που, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φέρνει την ιατρική βοήθεια στο σπίτι οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, με το πάτημα ενός πλήκτρου στο χειριστήριο του συναγερμού.

Κάθε φορά που κάποιος αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας ή χρειάζεται μια ιατρική συμβουλή και καθοδήγηση οποιασδήποτε ειδικότητας, υπάρχει πάντα ένας ιατρός για να τον συμβουλεύσει, διαθέσιμος επί 24 ώρες το 24ωρο, καθ’ όλες τις ημέρες του έτους. Ακόμη και αν χρειαστεί υγειονομική διακομιδή του σε νοσοκομείο, η INTERAMERICAN παρέχει αυτή τη δυνατότητα άμεσα, εφόσον διαθέτει στόλο με ιδιόκτητα ασθενοφόρα σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού.

Λειτουργικά, η υπηρεσία ενεργοποιείται πολύ απλά, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Αμέσως, το Κέντρο της Atlas Security επικοινωνεί με το πρόσωπο που καλεί και το συνδέει με το Συντονιστικό Κέντρο της IΝΤERAMERICAN, που αναλαμβάνει την περαιτέρω εξυπηρέτησή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here