Γράφει η «ξενοδόχος»

Κι ενώ η Αθηναϊκή Ξενοδοχία βιώνει το χειρότερο ιστορικά καλοκαίρι με πληρότητες και αφίξεις στο ναδίρ μέσα στο Σεπτέμβριο έρχονται δύο νέες, προγραμματισμένες αφίξεις πολλών αστέρων στην «καρδιά» της Αθήνας.

  1. Πρώτη και σημαντικότερη άφιξη, την 1η Σεπτεμβρίου, είναι η νέα πολυτελής μονάδα του ομίλου ΛΑΜΨΑ (Μεγάλη Βρετανία, King George)  στο Σύνταγμα που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το brand ΜGallery του ξενοδοχειακού κολοσσού της Accor. Το Athens Capital Hotel – MGallery περιλαμβάνει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία προεδρική σουίτα και ανοίγει μετά από την πλήρη ανακατασκευή με επένδυση ύψους 25 εκατ. ευρώ στο κτίριο  στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, που έχει μισθωθεί με μακροχρόνια παραχώρηση. Το νέο ξενοδοχείο, αν κι εν μέσω Covid 19 έρχεται να συμπληρώσει τις άλλες δύο πολυτελείς μονάδες του ομίλου στο Σύνταγμα, δημιουργώντας μία ισχυρή ξενοδοχειακή ‘’τριλογία’’.

2. Δεύτερη άφιξη αυτή στις 15 Σεπτεμβρίου, για το The Modernist Athens που κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, στο Κολωνάκι επί της οδού Ιωάννου Γενναδίου 4 και Υψηλάντου. Το νέο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει στο κτίριο που στο παρελθόν φιλοξενούσε την Πρεσβεία του Καναδά, στη συνέχεια πουλήθηκε στην τουρκική Dogus του Φεριτ Σαχένκ το 2015 κι έπειτα, το 2018 και σε συνέχεα των προβλημάτων ρευστότητας του τουρκικού ομίλου φέρνοντας και την αποεπένδυση από πολλές δραστηριότητες εντός κι εκτός Ελλάδος (σ.σ. όχι όμως προς το παρόν και αυτή από τον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου ο τουρκικός όμιλος διατηρεί τη συμμετοχή του)  πέρασε με 4,75 εκατ. ευρώ στην ιδιοκτησία της Briq Properties ΑΕΕΑΠ του Θεόδωρου Φέσσα.

Το νέο ξενοδοχείο στο Κολωνάκι περιλαμβάνει δωμάτια σε μεγέθη S, M, L και XL, ξεκινώντας από τα 20 τ.μ. και φθάνοντας έως τα 54 τ.μ. για τα family rooms με τον συνδυασμό Small + Large δωματίων που επικοινωνούν εσωτερικά ώστε να καλύπτουν ανάγκες οικογενειών. Λόγω COVID- 19 το Modernist έχει προχωρήσει σε συνεργασία και με τον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την ασφάλεια εργαζομένων και επισκεπτών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here