Συνολικά 24 γλώσσες θα εξυπηρετεί από το ‘’Maxhub’’ στην Ελλάδα, όπως το ονομάζει η Sitel, η οποία μετακομίζει στο Athens Capitol του ομίλου Χαραγκιώνη στο κέντρο της Αθήνας.

Ο όμιλος που δραστηριοποιείται στον τομέα των call center ετοιμάζεται να μετακομίσει μέσα στην άνοιξη στο κτίριο του  στην Γ’ Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας.

  • Η έλευση της αμερικανικής εταιρείας αναμένεται να δώσει νέα ανάσα στο εμπορικό- ψυχαγωγικό κέντρο, όπου ο όμιλος Χαραγκιώνη στις αρχές της περασμένης δεκαετίας- όταν και άνοιξε- είχε επενδύσει 45 εκατ. ευρώ δημιουργώντας εκεί και το πρώτο Μουσείο Αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο το όλο εγχείρημα, σε μία ‘’δύσκολη’’ περιοχή της Αθήνας να αποδώσει τα αναμενόμενα, εξ’ ού και οι μετέπειτα προτάσεις αξιοποίησής του εν μέσω κρίσης έπεσαν στη συνέχεια στο κενό.

H αμερικανική Sitel θα εγκατασταθεί σε 6.500 τ.μ. χώρους γραφείων στο κτίριο, έχοντας πάει πίσω το σχεδιασμό της για τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας. Ωστόσο το νέο κέντρο της εταιρείας θα αποτελέσει έναν από τους ευρωπαϊκούς ‘’κόμβους’’ του ομίλου, ο οποίος εξυπηρετεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια πελάτες σε καθημερινή βάση. δραστηριοποιείται σε 28 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here