Με “μότο” την ανωτέρω φράση, ο Δήμος Αθηναίων ενώνει τις δυνάμεις του με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών με στόχο τη στήριξη κάθε μικρής και μεγάλης επιχείρησης της πόλης

Η πρωτοβουλία «Athens is Back» παρέχει τη δυνατότητα σε όλες οι επιχειρήσεις και οτους πολιτιστικούς φορείς που δραστηριοποιούνται και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας να προβάλλουν τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις τους μέσα από τη δυναμική πλατφόρμα www.athensisback.gr.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται σε κάτοικους και επισκέπτες ένα επιπλέον κίνητρο να βγουν έξω, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν στην πόλη -τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και τις προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η δράση, που υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, θα παραμείνει ενεργή για τρεις μήνες και θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2020. Η πλατφόρμα «Athens is Back» βρίσκεται από σήμερα στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου επιχειρηματία που θέλει να δηλώσει συμμετοχή και να μάθει όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με την ανάρτηση των προσφορών του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here