Μια μεγάλη ευκαιρία για κάθε μικρή επιχείρηση θα πρέπει να αποτελεί η ψηφιακή εποχή και ο κόσμος των ηλεκτρονικών πωλήσεων. Η τεχνολογία καταρρίπτει τα φυσικά σύνορα στις αγορές, παρέχει απεριόριστες δυνατότητες για όσους είναι διορατικοί, διαθέτουν γρήγορα αντανακλαστικά στο DNA τους, και καθιστούν την ανταγωνιστική, απλή εξυπηρέτηση, καθημερινότητα για τους πελάτες τους αυξάνοντας τις πωλήσεις και τα κέρδη τους. Αυτό ήταν το μήνυμα του κ. Ανδρέα Αθανασόπουλου, αναπληρωτή CEO της Eurobank, με αφορμή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Η επόμενη ημέρα της Λιανικής».

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος στη θέση Group Chief Customer Officer και CEO Financial Services στην Dixons Carphone

Όπως τόνισε ο κ. Αθανασόπουλος, η Eurobank επενδύει στην ψηφιακή ανάπτυξη, την εντάσσει στο επίκεντρο του μετασχηματισμού της και στέκεται στο πλευρό χιλιάδων επιχειρήσεων παρέχοντας λύσεις, προτάσεις και τεχνογνωσία.

Στόχος είναι μια νέα γενιά επιχειρήσεων ικανών να επιβιώσουν στην σημερινή, δύσκολη συγκυρία αλλά και να γίνουν πιο ανθεκτικές και ανταγωνιστικές στη, σύνθετη, post Covid εποχή, όπου θα κυριαρχήσει η σύγκλιση των οικονομικών κλάδων και οι μικρότεροι βαθμοί αφοσίωσης των πελατών καθώς θα μεταβάλλονται τα πρότυπα και οι συνήθειες αλλά θα αυξάνονται οι επιλογές για τους καταναλωτές

Σημειώνεται πως έχει θέσει στη διάθεση των επιχειρήσεων το νέο πρόγραμμα Business Banking e-Commerce solutions, που μέσα σε 2 μόλις μήνες λειτουργίας έχει ήδη, σχεδόν, 1.000 εγγραφές ενώ περισσότεροι από 70.000 ενδιαφερόμενοι έχουν επισκεφθεί τη σχετική ενότητα στο eurobank.gr για ενημέρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here