Η Foundever™, η παγκόσμια ηγέτιδα στην Εξυπηρέτηση Πελατών (CX), ανακοινώνει ότι ο κ. Αθανάσιος Καρύδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Country Leader για την Ελλάδα. Ο κ. Καρύδης διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών (CX). Μέσα από την αξιοσημείωτη εμπειρία του, κατείχε διάφορες κομβικές θέσεις που τον βοήθησαν να διαμορφώσει το επαγγελματικό του προφίλ.

Στις αρχές του 2020, ο κ. Καρύδης εντάχθηκε στον κλάδο της BPO ως Head of Travel Unit για την Webhelp Greece και πολύ σύντομα κατάφερε να ηγηθεί τον λογαριασμό της Airbnb σε 8 περιοχές με περισσότερα από 1600 FTEs. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ο κ. Καρύδης απασχολούταν στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, έχει επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα, εδραιώνοντας σταθερά τη θέση του σε κάθε τομέα που ήταν υπεύθυνος. Η εκτεταμένη γνώση και κατανόηση του για την ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με το στρατηγικό του όραμα, τον καθιστούν τον ιδανικό Country Leader για να καθοδηγήσει την ανάπτυξη και την επέκταση της Foundever στην Ελλάδα. Με επίκεντρο πάντα ότι η εμπειρία των εργαζομένων συνάδει με την εμπειρία του πελάτη, εστιάζει στη  διατήρηση ενός ευρύ, διαφοροποιημένου και συμπεριεκτικού εργασιακού περιβάλλοντος που βοηθά την οικογένειά της Foundever όχι μόνο να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να τους ξεπεράσει.

Στο νέο του ρόλο, ο κ. Καρύδης δεσμεύεται να στηρίζει και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών, οδηγώντας σε περαιτέρω πρόοδο τις επιδόσεις της εταιρείας. Ο ίδιος δηλώνει: «Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, θεωρώ τον εαυτό μου πως βρίσκεται πάντα σε μια καμπύλη μάθησης. Ποτέ δε σταματάω να μαθαίνω καινούρια πράγματα και συνεχώς αναπτύσσομαι σαν άτομο. Γεμάτος γνώση, επιχειρηματική λογική και ενσυναίσθηση, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι και να φέρνω τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι που υπόσχομαι και στους συνεργάτες μου στην Foundever στην Ελλάδα, ότι μαζί θα δουλέψουμε και θα παρέχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα για τους πελάτες μας». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ