Νέο υψηλό για τη μετοχή της Lamda Development, χθες στα 8,14 και τελική τιμή στα 8,03 ευρώ. Αυτήν την ώρα η μετοχή βρίσκεται στο +0,75%. (8,10 ευρώ).

Αποτίμηση στα 640,96 εκατ. ευρώ και απολύτως φυσιολογική η αντίδραση και το ενδιαφέρον ισχυρών funds και επιχειρηματικών κύκλων. Από την στιγμή, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηματοδότησε το mega project του Ελληνικού ως ένα από τα κύρια που θα χαρακτηρίζουν την διακυβέρνηση του σε ζητήματα επενδύσεων,γραφειοκρατίας, φορολογία, φιλικής επιχειρηματικότητας ήταν λογικό και επόμενο να ανταποκριθούν οι αγοραστές.
Μάλιστα ο αρχηγός της ΝΔ δεσμεύτηκε, πως την πρώτη εβδομάδα θα περάσει δύο νομοσχέδια που επί της ουσίας μπλοκάρουν την εκκίνηση αυτού του μεγάλου έργου.
Εάν όντως καταφέρει, την πρώτη εβδομάδα, να λύσει τον…γόρδιο δεσμό που αφορά και στο καζίνο όντως η εταιρεία θα αξίζει μεγαλύτερη αποτίμηση στο ταμπλό.
Θα δούμε, κατ΄ αρχήν το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου και αμέσως μετά την “πρώτη εβδομάδα” για την οποία ήταν σαφής και ξεκάθαρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κοντός ψαλμός, ωστόσο μέχρι και την  συνεδρίαση της Παρασκευής η μετοχή μπορεί να έχει πιάσει τα 9 ευρώ η δε χρηματιστηριακή αξία να ξεπερνά τα 700 εκατ. ευρώ.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here