Γράφει η «ξενοδόχος»

Είναι ένα από τα πλέον σημαντικά έργα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τα οποία μάλιστα συνδέονται και με τις ένδοξες στιγμές του ελληνικού τουρισμού παλιών, περασμένων δεκαετιών της εποχής του ’60- 70.

Ο λόγος για τα Αστέρια Γλυφάδας, ένα έργο που έχει αναλάβει να «τρέξει» o τουριστικός βραχίονας του ομίλου Grivalia που, ως γνωστόν έχει συγχωνευθεί με την Eurobank.

H Grivalia Hospitality, στην οποία η Eurobank συμμμετέχει πλέον με 25%, αναμένει την Αρχαιολογική Υπηρεσία προκειμένου να ξεκινήσει το έργο για την αναβίωση του ιστορικού 5άστερου συγκροτήματος στα Αστέρια της Γλυφάδας.

Εφόσον πρώτα ολοκληρωθούν οι αρχαιολογικές εργασίες εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους, στη συνέχεια θα ξεκινήσει η κατασκευή, για την οποία υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί περίοδος 18μήνου. Η συμμετοχή της Grivalia Hospitality στην εταιρεία Ναυσικά, στην οποία έχει παραχωρηθεί με μακροχρόνια μίσθωση η έκταση είναι στο 80%, ενώ το υπόλοιπο 20% ανήκει στον όμιλο Παπαθεοχάρη, ενώ η επένδυση τοποθετείται κοντά στα 60 εκατ. ευρώ.

  • Την ίδια στιγμή, για την σεζόν του 2021 αναμένεται να λειτουργήσει το νέο boutique ξενοδοχείο στο ιστορικό Ολυμπος Νάουσα της Θεσσαλονίκης, όπου η τράπεζα ελέγχει το 65% της εταιρείας ΟΛΝΑ ΑΞΤΕ και το υπόλοιπο 35% ανήκει στον όμιλο Τορνιβούκα.

H  Grivalia Hospitality, η οποία έχει στο χαρτοφυλάκιό της επιπλέον το 85% του Amanzoe στο Πόρτο Χέλι, το 60% του Pearl Island στον Παναμά και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Meli Palace στην Κρήτη, εξετάζει και νέες επενδυτικές κινήσεις, ενώ ήδη έχει αγοράσει υφιστάμενο ξενοδοχείο, το οποίο ανακαινίζεται στην Πάρο.

Επίσης στις Κυκλάδες, στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου προωθείται μία ακόμη μεγάλη επένδυση για την ανάπτυξη σε 95 στρέμματα συγκροτήματος 110- 120 κλειδιών, για το οποίο εντός του επόμενου μήνα θα βγεί στον αέρα η δημόσια διαβούλευση.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here