Ένα project γεμάτο… λάμψη και πολυτέλεια αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά το 2023.

Ο λόγος για τον πολυαναμενόμενο χώρο που από Αστέρια Γλυφάδας θα μετονομαστεί σε One&Only Aesthesis και θα φέρει την υπογραφή της Grivalia Hospitality.

Το έργο του νέου urban resort αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας, δίνοντας έμφαση  σε θέματα αειφορίας και βιωσιμότητας. Πρόκειται για 5άστερη μονάδας 400 κλινών, εντός της έκτασης συνολικά 272 στρεμμάτων στο παραλιακό μέτωπο.

Εξ αυτών, οικοδομήσιμη επιφάνεια θα είναι μόλις 25.000 τ.μ., ήτοι 1% της συνολικής έκτασης, με γνώμονα πάντα την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.

Η συνολική επένδυση για το εν λόγω project ξεπερνάει  τα 120 εκατ. ευρώ, και με τη σφραγίδα της διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας One & Only, το One&Only Aesthesis αναμένεται να θέσει νέα υψηλά standards, ανεβάζοντας την Αττική και ολόκληρη την χώρα ακόμη πιο ψηλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Το project μεταξύ άλλων προβλέπει τη δημιουργία:

εστιατορίων, bars, καταστημάτων, παιδικού σταθμού, επιπλωμένων διαμερισμάτων Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος με επιφάνεια 43-49τ.μ., αυτόνομων βίλων ως ανεξάρτητες μονάδες, αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, κέντρου αναζωογόνησης και ομορφιάς,  ιδιωτικής λέσχης κ.α.

Οι τροποποιήσεις

Με βάση τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει της απόφασης από την αρμόδια Διεύθυνση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, προβλέπονται:

αδειοδοτημένη δραστηριότητα τροποποιείται και συμπληρώνεται καταρχάς ως προς την κάλυψη περγόλων και στεγάστρων, με την αφαίρεση 260 τ.μ. από τις υφιστάμενες πέργολες και την προσθήκη 8.800 τ.μ. σε νέες θέσεις.

-Επιπλέον, την κάλυψη των κολυμβητικών δεξαμενών και των υδάτινων στοιχείων, όπου η αρχική επιφάνεια των 1.560 τ.μ. αυξάνεται σε 3.950.τ.μ. κολυμβητικών δεξαμενών και 400 τ.μ. στοιχείων νερού, επίσης, την προσθήκη 66 νέων μηχανοστασίων κολυμβητικών δεξαμενών, ακόμη, την προσθήκη υπόγειων δεξαμενών νερού, πυρόσβεσης, αντλιοστασίων κ.α. και τέλος τις μετατροπές μικρής κλίμακας, όπως επισημαίνεται, στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό (νέα διαμερισμάτωση, αλλαγή όψεων και χρήσης των κτιρίων).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here