Γράφει η «ξενοδόχος»

Προς ολοκλήρωση οδεύει το θερινό πρόγραμμα των αεροπορικών εταιρειών, με την κίνηση να κλείνει παραπάνω από ικανοποιητικά, υψηλότερα του αναμενομένου όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα νούμερα τόσο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όσο και στα περιφερειακά αεροδρόμια.

Δεν είναι τυχαίο ότι με βάση τα στοιχεία από το Ελ. Βενιζέλος, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας η επιβατική κίνηση μέσα στον Οκτώβριο κινείται καλύτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις, όπως διαπιστώνει και ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιάννης Παράσχης.

Θετικά είναι τα μηνύματα και από τα περιφερειακά αεροδρόμια με τους ‘’δείκτες’’ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από τις σημαντικότερες τουριστικές Περιφέρειες της χώρας και «πρωταθλήτρια» του ελληνικού τουρισμού να εκπλήσσουν για τα δεδομένα του φθινοπώρου.

Ο Οκτώβριος φαίνεται να κινείται καλύτερα σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, φέρνοντας και περισσότερα έσοδα, δεδομένου ότι οι τουρίστες πλέον παρατείνουν κατά τι τη διαμονή τους και ξοδεύουν περισσότερα.

Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της συζήτησης που διοργανώθηκε από τους φορείς της Πρωτοβουλίας του Νοτίου Αιγαίου για τον τουρισμό, σύμφωνα με τα οποία η σεζόν παρατείνεται και μέσα στο Νοέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here