Το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε.” ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της σεζόν 2018-19.

Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018, στα γήπεδα Paradise Park, στις Αχαρνές. Ώρες έναρξης: 19:30 / 20:30.

Το Π.ΑΣΦ.Ε. διεξάγεται σε δύο φάσεις. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης οι ομάδες αγωνίζονται όλες μεταξύ τους δύο φορές (α’ και β΄ γύρος),διαμορφώνοντας την τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Κατά τη δεύτερη φάση πραγματοποιούνται αγώνες play off με σκοπό την ανάδειξη του Πρωταθλητή.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα για το 2018-19 είναι οι ακόλουθες:

  • ALLIANZ ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε.
  • AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.
  • ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ
  • EUROLIFE
  • HD INSURANCE LTD (HELLAS DIRECT)
  • METLIFE A.E.A.Z.
  • Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ»
  • Γ. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΕΠΕ
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.

Ένας από τους βασικούς στόχους της διοργάνωσης του Π.ΑΣΦ.Ε.. είναι η άθληση του προσωπικού των Ασφαλιστικών Εταιρειών μέσω του ποδοσφαίρου. Παράλληλα αποσκοπεί στην εκτόνωση και τη ψυχαγωγία μέσω του αθλητισμού, στην ανάπτυξη συνεργειών και networking μεταξύ των εταιρειών, στην προαγωγή του ευ αγωνίζεσθαι και του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των συναδέλφων από διαφορετικές εταιρείες, αλλά ακόμη και στη δημιουργία κοινωνικών σχέσεων και γνωριμιών των ανθρώπων με κοινό επαγγελματικό ενδιαφέρον, καθώς επίσης και στην ανάδειξη του εταιρικού κοινωνικού ενδιαφέροντος μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις.

Για αυτήν ακριβώς την ανάδειξη του εταιρικού κοινωνικού ενδιαφέροντος, συγχρόνως με τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, οργανώνεται και πραγματοποιείται κάθε χρόνο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ΕΚΕ (Εταιρικής Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης), που στοχεύει στην προσφορά, στην ανακούφιση και στην αλληλεγγύη προς Κοινωνικούς Φορείς και ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων που δεν έχουν τη βοήθεια και τους πόρους που θα έπρεπε.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ για ακόμα μία χρονιά είναι το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ΘΗΣΕΑΣ». Το Κέντρο Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ παρέχει υπηρεσίες υγείας και νοσηλείας υψηλού επιπέδου, σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή λειτουργικότητας. Είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς ασθενείς, ο ΘΗΣΕΑΣ διαθέτει την υποδομή και την επιστημονική γνώση για να δεχθεί όλες τις παθήσεις του νευρικού, ερειστικού, μυϊκού, κυκλοφορικού και αναπνευστικού συστήματος.

Όλα τα νέα για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος αναρτούνται στην ιστοσελίδα του Π.ΑΣΦ.Ε.  http://pasfe.gr/ και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/pasfeofficial

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING (https://asfalistikomarketing.gr/)

INSURANCE DAILY NEWS (https://www.insurancedaily.gr/)

Asfalisinet.gr Τα νέα της ασφάλισης (https://www.asfalisinet.gr/)

INSURANCE FORUM (http://insuranceforum.gr/)

INSURANCE INNOVATION REDIFINE INSURANCE (http://www.insuranceinnovation.gr/)

insurance world.gr (https://insuranceworld.gr/)

insurance w*rld (https://insuranceworld.gr/)

banks.com.gr (https://banks.com.gr/)

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (http://www.eea.gr/)

ΟΑΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (https://www.oase.gr/)

ΣΥΑΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (https://www.syae.gr/)

ΣΕΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (http://www.sema.gr/)

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε.” 

Το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε.” είναι ο ανεξάρτητος θεσμός, υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ασφαλιστικών Εταιρειών. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε το 2013 και σήμερα διοργανώνεται από την εταιρεία SHAPE IKE. Στο Π.ΑΣΦ.Ε. έως σήμερα έχουν συμμετάσχει κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο της Ασφάλισης. http://pasfe.gr/

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Βασιλική Πιτταρά με email στο v.pittara@shape.com.gr ή τηλεφωνικά στο 2102796459 (εσωτερικό:103) και στο 6973327862.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here