Σε αραβικά χέρια περνά μερίδιο του ομίλου Nammos με έδρα τη Μύκονο.

Το deal με την επενδυτική εταιρεία Alpha Dhabi Holding με έδρα τα ΗΑΕ προβλέπει την επέκταση του αποτυπώματος του Nammos παγκοσμίως, καθώς και την ανάπτυξη και διαφοροποίηση της προσφοράς του ως κορυφαίας και πολυτελούς μάρκας φιλοξενίας και F&B.

Η συμφωνία προέκυψε ως αποτέλεσμα της κοινοπραξίας της με τη Monterock International, ένα επενδυτικό σχήμα με έμφαση στους τομείς της φιλοξενίας και των τροφίμων και ποτών (F&B).

Ο Hamad Salem Al Ameri, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Dhabi, δήλωσε: «Βλέπουμε ισχυρές δυνατότητες για την επέκταση της πλατφόρμας μας στον χώρο του F&B και στον ευρύτερο χώρο του lifestyle, που είναι δύο αγορές με ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία παγκοσμίως, που καθοδηγούνται από την επιστροφή στα ταξίδια και στην αναψυχή μετά την Covid. Η επέκτασή μας σε αυτόν τον χώρο επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία μας να συγκεντρώσουμε ένα χαρτοφυλάκιο από κορυφαίες μάρκες πολυτελείας και lifestyle και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με τη Monterock».

Ο Πέτρος Στάθης, πρόεδρος της Monterock International Limited, πρόσθεσε: «Αυτή η κοινοπραξία θα τοποθετήσει την επιχείρησή μας σε επιταχυνόμενη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Alpha Dhabi Holding καθώς ξεκινάμε το ταξίδι μας για να δημιουργήσουμε την κορυφαία φιλοξενία και F&B ανά τον κόσμο».

Με κορυφαίες τοποθεσίες στη Μύκονο και στο Ντουμπάι, καθώς και με χώρους που θα ανοίξουν σύντομα στο Λονδίνο, στις Κάννες και στο Άμπου Ντάμπι, τα σχέδια της Nammos για παγκόσμια επέκταση είναι φιλόδοξα και συμβαδίζουν με τα ευρύτερα σχέδια της Alpha Dhabi.