Πράσινο φως για τη στρατηγική τουριστική επένδυση “The Mykonos Project” της κοινοπραξίας AGC Equity Partners στην περιοχή “Καραπέτης” της Άνω Μεράς Μυκόνου άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας γνωμοδοτώντας θετικά επί του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος.

Η επένδυση, που προβλέπει την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 192 κλινών με συνοδευτικές εγκαταστάσεις άθλησης και ευεξίας και μαρίνα σκαφών σε έκταση 60.324 στρεμμάτων, αποτελεί ήπια τουριστική ανάπτυξη υψηλών περιβαλλοντικών και πολεοδομικών χαρακτηριστικών και γι’ αυτούς τους λόγους γίνεται δεκτή η προσαρμογή στο πολεοδομικό περιβάλλον της Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου (ΖΟΕ) Μυκόνου.

Πρόκειται για τους επενδυτές του Αστέρα Βουλιαγμένης που δίνουν ηχηρό «παρών» στον εγχώριο τουριστικό κλάδο, «ποντάροντας» στον πολυτελή τουρισμό της Ελλάδας. Το νέο project στη Μύκονο, για το οποίο η φημολογία θέλει τους Άραβες της AGC να συνεργάζονται ξανά με τη Four Seasons, φέρνοντας το γνωστό, διεθνές brand στον πλέον δημοφιλή και ακριβό ελληνικό προορισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here