Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια έλαβε την πιστοποίηση ETHOS και συγκεκριμένα το Σήμα ETHOS Green, ως αποτέλεσμα της επιτυχούς αξιολόγησής της βάσει ειδικού ερωτηματολογίου, που έχει θεσπίσει η EUROCERT με το CSR Hellas, οι οποίοι έχουν εκπονήσει από κοινού το Πρότυπο.

Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε.

Η πιστοποίηση με βάση το σχήμα αυτό αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ της Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια και επισφραγίζει τη δέσμευση της διοίκησής της στην τήρηση των αρχών της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της διακυβέρνησης με σεβασμό προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, τους εργαζόμενους, την κοινωνία, τον πελάτη και το περιβάλλον.

To Σήμα απονεμήθηκε πρόσφατα στην εταιρία, στο πλαίσιο της δεκαετούς επετειακής εκδήλωσης της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, και παραλήφθηκε από τον Εκπρόσωπο της Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια στην Πρωτοβουλία, κύριο Δημήτρη Δαμπασίνα.

 

Η απόκτηση του Σήματος ETHOS Green από την Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια συνεπάγεται τη δημιουργία συγκριτικού πλεονεκτήματός της στην αγορά, ειδικά στον τομέα των εξαγωγών, και ταυτόχρονα αποτελεί βασικό εργαλείο για τη διαμόρφωση και τη διαχείριση της στρατηγικής βιωσιμότητάς της. Η εταιρία αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι θέτει ως προτεραιότητα τη συνεχή βελτίωση της επίδοσής της σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

 

 Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε.:  

Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην παραγωγή κι εμφιάλωση ελαιολάδου και σπορελαίων και στο εμπόριο προϊόντων delicatessen από το 2000, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα και αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Χάρη στη δομή της, καθίσταται ιδιαίτερα ευέλικτη στις νέες ανάγκες που προκύπτουν, αλλά και προσαρμοστική στις εκάστοτε μεταβολές της αγοράς. Έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HO.RE.CA και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων & ιδιωτικής ετικέτας σε μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα εξάγει σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.