Οι πληροφορίες πληθαίνουν και τα στοιχεία διασταυρώνονται.

Μαθαίνουμε πως σε καλό δρόμο είναι η διαδικασία (μερικής ) αποζημίωσης όσων οι καταθέσεις είχαν “κουρευτεί” στην διάρκεια της κυπριακής οικονομικής κρίσης (2012-2013).

  • Ένα -μικρό- κατ’ αρχήν ποσό (στα 150 εκατ.€ το υπολογίζουν νομικές πηγές που χειρίζονται την υπόθεση για λογαριασμό εκατοντάδων Ελλήνων)
    είναι-ήδη- ενεργό- θα μπορούσε με άλλα 150-200 εκατ € μέχρι τέλους 2024, να αποτελέσουν και τις πρώτες διανομές προς τους παθόντες.

Δικηγορικό γραφείο- εδρεύει στην Λευκωσία– εκτιμά ότι ακόμη και τα 2 δισ ευρώ θα μπορούσε να φτάσει αποζημίωση συνολικά (προφανώς σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη της σχετικής διαδικασίας).

  • Το banks.com.gr είναι σε επικοινωνία τόσο με ένα από τα γραφεία που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ακριβώς επειδή είναι η πρώτη φορά που υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και “μετρήσιμο” το αναφέρει ως θέμα του, με την δέσμευση πως από τούδε και στο εξής θα ενημερώνει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Προς τούτο, για κάθε πληροφορία, στοιχείο ή οτιδήποτε αφορά στην υπόθεση που είναι σε γνώση των αναγνωστών το banks.com.gr είναι ανοιχτό για κάθε χρήσιμο νέο.