Σάλος έχει προκληθεί από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα για τον γάμο-μαϊμού που φέρεται να τέλεσε ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με την σύντροφό του Δήμητρα Μέρμηγκα.

Έρευνα Ιταλών δικηγόρων –σύμφωνα με το ρεπορτάζ- αποκαλύπτει ότι ο «γάμος της χρονιάς» στο Σορέντο ήταν σκηνοθετημένος… Τα αποτελέσματα της έρευνας ιταλικού δικηγορικού γραφείου αποκαλύπτουν ότι το ζεύγος δεν πραγματοποίησε ούτε πολιτικό αλλά ούτε και θρησκευτικό γάμο.

Αντί αυτού πλήρωσε μία ταξιδιωτική πράκτορα η οποία έκανε την τελετάρχη και έδωσε επισημότητα στην τελετή “Φούσκα”η οποία όμως δεν έχει καμία νομική ισχύ και καμία δέσμευση για το ζευγάρι.

Η εβδομαδιαία εφημερίδα «Μπαμ» αποκαλύπτει ότι ήταν «εικονικός» ο πρώτος γάμος του ζευγαριού που τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018 στο δημαρχείο του μαγευτικού Σορέντο της Ιταλίας, όπως και το επόμενο απόγευμα όταν η όμορφη νύφη, φορώντας ένα πριγκιπικό νυφικό Elie Saab συνάντησε τον αγαπημένο της και έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Να θυμίσουμε ότι οι γαμήλιοι εορτασμοί ήταν τριήμεροι και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018.

Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Βασσιλίνα Φλωρίδη, ενώ το «παρών» στον λαμπερό γάμο έδωσε όλη η αφρόκρεμα των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας Ευρώπης και Αμερικής.
Μετά την τελετή ακολούθησε δείπνο στην βίλα Τritone, ενώ στο γαμήλιο πάρτι τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή, Σοφία Γιαννικοπούλου είχε υποστηρίξει ότι ο γάμος του Γιάννη Κούστα με την 25χρονη καλλονή ήταν άκυρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here