Περίπου τέσσερις ώρες διήρκησε η κρίσιμη συνάντηση των «Big 4», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne» με θέμα τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος εκπροσωπώντας τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του προέδρου στις Εθνικές ομοσπονδίες της UEFA, Ζόράν Λάκοβιτς αναζητώντας κάποιο πρακτικό και άμεσο αποτέλεσμα, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στο άθλημα.

Ήταν μια σύσκεψη που είχε εντάσεις («ντέρμπι» τη χαρακτήρισε χαριτολογώντας ο κ. Αυγενάκης), αλλά και κάποια σημεία σύγκλισης, εκ των οποίων τα δύο σημαντικότερα ανακοίνωσε μετά τη λήξη της συνάντησης ο κ. Χούμπελ: επίσπευση των εκλογών της ΕΠΟ (που θα σηματοδοτήσουν και τη λήξη της διεθνούς επιτροπείας) για το καλοκαίρι του 2020 και ορισμοί ξένων διαιτητών σε περισσότερα κρίσιμα παιχνίδια (όχι μόνο στα ντέρμπι δηλαδή), καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here