Αποεπένδυσε από την EOS Capital Partners (EOS) το fund που διαχειρίζεται ο Απόστολος Ταμβακάκης, η Astarte Capital Partners.

Η Astarte είναι εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων στον χώρο των βιώσιμων υποδομών και φυσικών πόρων, με έδρα το Λονδίνο. Συνίδρυσε την EOS το 2017και συνέβαλε καθοριστικά, όπως επισημαίνει, στη μετατροπή της σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Ο Δρ. Σταύρος Σιώκος, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Astarte Capital Partners, δήλωσε: «Καθώς η Astarte εντείνει τη δέσμευσή της στους τομείς των βιώσιμων υποδομών και φυσικών πόρων (π.χ. δάση), επιλέξαμε να επικεντρώσουμε το χαρτοφυλάκιό μας αποκλειστικά σε εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων με αποδεδειγμένη εμπειρία και ειδική εστίαση σε αυτούς τους τομείς. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα αυτής της πώλησης και για τη συμβολή μας, ώστε η EOS να αποτελεί μια αξιοσημείωτη επιτυχία στον τομέα των αναπτυξιακών επενδύσεων μετοχικού κεφαλαίου (growth equity) για τις ελληνικές ΜΜΕ. Εκφράζουμε τις καλύτερες ευχές μας στην ομάδα του EOS για τις μελλοντικές προσπάθειές τους».

Υπενθυμίζεται ότι η EOS Capital είναι εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων που εστιάζει στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here