Με έμπειρα στελέχη ενισχύεται το Δ.Σ. της «Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ», η οποία περιήλθε τον Ιανουάριο υπό τον πλήρη μετοχικό έλεγχο στην οικογένεια Λασκαρίδη.

Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του Δ.Σ. νέα μέλη ορίστηκαν εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν διαπρέψει στον τομέα ενασχόλησής τους.

Ειδικότερα, στο νέο Δ.Σ. της Εταιρείας εισήλθαν η πρώην Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Principal Advisor των SYSTEMIQ και PARADISE Fοundation Κα. Mαρία Δαμανάκη, η επιφανής Νομικός Κα. Αικατερίνη-Μαρία Καρατζά, διαχειρίστρια εταίρος του Νομικού Γραφείου Καρατζά και Συνεργάτες,ο  κ. Νικόλαος Νανόπουλος, Οικονομολόγος-Μηχανικός με μεγάλη εμπειρία σε ηγετικές θέσεις στον τραπεζικό τομέα, καθώς και ο κ. Τιμόθεος Ανανιάδης, ο οποίος διαθέτει σημαντική εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα και διετέλεσε για πολλά χρόνια Γενικός Διευθυντής των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George.

Τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλαβε η κα Χλόη Λασκαρίδη.   

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «ΛΑΜΨΑ ΑΕ», συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Λασκαρίδη Χλόη
Εκτελεστικός Πρόεδρος

Νανόπουλος Νικόλαος
Αντιπρόεδρος-Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος

Δρ. Χωμενίδης Αναστάσιος
Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος

Γαλανάκις Γεώργιος
Μη Εκτελεστικό Μέλος

Θεοχαράκης Βασίλειος
Μη Εκτελεστικό Μέλος

Thomas Miller
Μη Εκτελεστικό Μέλος

Λασκαρίδη  Σουζάννα
Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ανανιάδης Τιμόθεος
Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δαμανάκη Μαρία
Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος

Καρατζά Αικατερίνη-Μαρία
Μη Εκτελεστικό Ανεξάρτητο Μέλος

Οι Μέτοχοι και η Διοίκηση της Εταιρείας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους κ.κ. Μωρίς Μοντιάνο, Φίλιππο Σπυρόπουλο, Νικόλαο Δάνδολο και Απόστολο Δοξιάδη, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αποχωρούν.

Η πολυετής συνεισφορά τους στην εξέλιξη και καταξίωση της «ΛΑΜΨΑ ΑΕ» ως ενός εκ των κορυφαίων ξενοδοχειακών Ομίλων υπήρξε πολύτιμη και καθοριστική και η συμμετοχή τους αποτελεί πλέον μέρος της μακροχρόνιας ιστορίας της. Ο κ. Μωρίς Μοντιάνο ανακηρύσσεται Επίτιμος Πρόεδρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here