Πριν από 2 μόλις χρόνια είχε αναλάβει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Eurobank.

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στον Όμιλο Olympia του Πάνου Γερμανού.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος γνωρίζει καλύτερα από πολλούς στην Ελλάδα την έννοια του phygital στα δίκτυα διανομής προϊόντων και υπηρεσιών.

  • Ο άριστος συνδυασμός ψηφιακής εξυπηρέτησης και φυσικού δικτύου καταστημάτων που εξασφαλίζει την απόλυτη προσωπική εξυπηρέτηση του πελάτη είναι το μέλλον όχι μόνον στην τραπεζική αλλά και στις λιανικές πωλήσεις.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος γνωρίζει αποδεδειγμένα τη διαδικασία μετασχηματισμού ενός οργανισμού.

Από το 2000 έχει αναλάβει σημαντικές διευθυντικές θέσεις στον ελληνικό τραπεζικό χώρο, ενώ από το 2013 έως το 2018 ηγήθηκε του επιτυχημένου κατά γενική ομολογία μετασχηματισμού της αλυσίδας Κωτσόβολος ως διευθύνων σύμβουλος και αργότερα εργάστηκε σε κρίσιμες θέσεις της Dixons Carphone στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μιλά συχνά για την κομβική σημασία του ανθρώπινου παράγοντα για την επιτυχία του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων για την εισαγωγή της καινοτομίας.

Με σπουδές στα Πανεπιστήμια Πάτρας, Essex, Warwick και London Business School, έχει μάθει να παίρνει δύσκολες αποφάσεις, δίνοντας μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες.

Νέος Αναπληρωτής  Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιάκωβος Γιαννακλής, ο οποίος επί σειρά ετών εργαζόταν στη Eurobank, από τον Αύγουστο του 2023 μετακινήθηκε σε τράπεζα των Αραβικών Εμιράτων και τώρα επιστρέφει στον Όμιλο του Prem Watsa…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ