Τα καθήκοντα του προέδρου και CEO της British American Tobacco Hellas ανέλαβε ο κ. Vitalii Kochenko έχοντας την ευθύνη, εκτός από την αγορά της Ελλάδας, και για τις αγορές της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.

Ο κ. Kochenko, έχει πολυετή εμπειρία στην Coca-Cola Hellenic και, έχοντας αναλάβει διάφορες θέσεις ευθύνης στο τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας, ξεκίνησε την καριέρα του στην British American Tobacco στην Ουκρανία ως Διευθυντής του Εμπορικού τμήματος το 2012.

Έπειτα από την θέση του Εμπορικού Διευθυντή, το 2015 ανέλαβε χρέη Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου για την British American Tobacco στην Λευκορωσία. Το 2016, ο κ. Kochenko τέθηκε ως επικεφαλής για την αγορά του Καζακστάν και της Κεντρικής Ασίας.

Η νέα θέση του κ. Kochenko έρχεται να ισχυροποιήσει περαιτέρω την στρατηγική μετασχηματισμού του κλάδου που έχει υιοθετήσει η British American Tobacco και η οποία έχει οδηγήσει ήδη σε σημαντικές επενδύσεις στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου – το θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype – συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Πρόσφατα, η British American Tobacco στην Ελλάδα, που επελέγη από τον Όμιλο ως μια από τις πρώτες χώρες διεθνώς για τη διάθεση ολόκληρης της γκάμας προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, ανακοίνωσε επενδύσεις 20 εκατομμυρίων ευρώ στη μικρή λιανική (περίπτερα και μίνι-μάρκετ). Οι νέες επενδύσεις συμπίπτουν με την εισαγωγή νέων προτάσεων στην ελληνική αγορά – των δύο νέων συσκευών θέρμανσης καπνού, glo nano και glo pro, και των πρώτων ράβδων καπνού με κάψουλα στην αγορά – καθιστώντας την Ελλάδα ως μια από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά που διαθέτει τα προϊόντα αυτά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here