Τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ΜΙΝΕΡΒΑ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων αναλαμβάνει η Κατερίνα Βλάχου. μετά από 6 χρόνια στην ηγεσία και συνολικά 20 χρόνια στο δυναμικό της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων, η Χρυσάνθη Μπόνου ανακοίνωσε την οικειοθελή παραίτησή της από τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ΜΙΝΕΡΒΑ, προκειμένου να προχωρήσει στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Η έμπνευση και η δύναμη της ΜΙΝΕΡΒΑ αντλείται από τους ανθρώπους της και χάρη στη διαρκή τους υποστήριξη η ΜΙΝΕΡΒΑ αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος μου στη ΜΙΝΕΡΒΑ, και πριν ξεκινήσω το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα, θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι περήφανη που συνέβαλλα με τη σειρά μου στην σταθερή αναπτυξιακή της πορεία, βασισμένη στις αξίες και αρχές που διατρέχουν την ιστορία της εδώ και 120 χρόνια», δηλώνει η Χρυσάνθη Μπόνου.

Η Κατερίνα Βλάχου έχει διατελέσει διευθύνουσα σύμβουλος Ελλάδος και Κύπρου στην εταιρία Mondelēz Hellas με προϋπηρεσία στο Marketing και τις Πωλήσεις. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος-Deree College και κάτοχος ΜΒΑ από το Athens Laboratory of Business Administration.

«Η ΜΙΝΕΡΒΑ είναι μία εταιρία που ξεχωρίζει για τη μακρά ιστορία της, τη δέσμευση των ανθρώπων της, την ποιότητα των προϊόντων της και την αναπτυξιακή της πορεία. Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τη θέση αυτή και προσβλέπω σε ένα μέλλον ανάπτυξης, με σεβασμό στους ανθρώπους της εταιρίας και τους καταναλωτές που εμπιστεύονται τις μάρκες μας όλα αυτά τα χρόνια», λέει η Κατερίνα Βλάχου.

Με πλούσια ιστορία 120 χρόνων, η Μινέρβα είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα, με ισχυρά ερείσματα στην ελληνική αγροτική παραγωγή και μεγάλες παραγωγικές μονάδες. Διαχειρίζεται ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο σε είδη διατροφής (προϊόντα τομάτας, μαργαρίνη, ελαιόλαδο και σπορέλαια, ξίδι, αρτύματα, τυροκομικά, βούτυρο) με υψηλά μερίδια στις επιμέρους αγορές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ