Τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου στην Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ανέλαβε ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, όπως έγινε γνωστό με επιστολή που υπογράφει πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και μεγαλομέτοχος τηςΜανώλης Καραμολέγκος.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον έμπειρους τεχνοκράτες του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος μετά τις εκλογές του 2019 ανέλαβε ειδικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα.

Στην επιστολή του ο κ. Καραμολέγκος σημειώνει πως ο βασικός ρόλος του κ. Ανδρικόπουλου θα είναι «η οργάνωση των υφιστάμενων δομών και διαδικασιών με γνώμονα τη μελλοντική εξέλιξη της εταιρείας και την εγκαθίδρυση της ως σταθερά πρώτης στην ελληνική αγορά”.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά trainings στο Harvard Business School.

Από το 1996, έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες, όπως στην Diageo Plc, στην οποία διετέλεσε CFO για τις Ευρωπαϊκές αγορές, στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στην Tasty Foods, στην Green Cola, στην GFG Bakery, στην caremarket.gr, κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here