Τον περασμένο Δεκέμβριο η SIA –έχει αποκτήσει παρουσία και στην Ελλάδα μέσω θυγατρικής (New Sia Greece) έχοντας πλέον εδραιώσει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά τεχνολογικών υποδομών για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κεντρικές τράπεζες και κεφαλαιαγορές, είχε προχωρήσει σε αναδιοργάνωση της διοικητικής της ομάδας, τοποθετώντας  πέντε νέα μέλη στην σύνθεσή του. Το διοικητικό συμβούλιο τότε είχε αποφασίσει επίσης την τοποθέτηση του Federico Lovadina ως νέου προέδρου της SIA, σε αντικατάσταση του Giuliano Asperti ο οποίος είχε υποβάλλει την παραίτησή του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της SIA, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση υπό τον νέο πρόεδρο του Ομίλου κ. Federico Lovadina, ενέκρινε την έναρξη των διαδικασιών για την εισαγωγή και διαπραγμάτευση κοινών μετοχών της εταιρείας στο Ηλεκτρονικό Χρηματιστήριο της Ιταλίας (Mercato Telematico Azionario) – το οποίο τελεί υπό την διαχείριση του ιταλικού χρηματιστηρίου (Borsa Italiana) – με εκτιμώμενη καταληκτική ημερομηνία το καλοκαίρι του 2020.

Κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της SIA, ενέκρινε το στρατηγικό πλάνο για την διετία 2020-2022, το οποίο, έχοντας την πλήρη υποστήριξη των μετόχων, στοχεύει στην εδραίωση της θέσης της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο και στην ανάδειξη της ως ηγέτη του κλάδου των ψηφιακών πληρωμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here