Ανακοίνωση με την οποία διαχωρίζει τη θέση της από την , εξέδωσε η Mini Raxevsky AE. Όπως υπογραμμίζεται η  Mini Raxevsky ΑΕ είναι μια διαφορετική εταιρεία με δική της, διεύθυνση, ιδιοκτησία και διοίκηση, με διαφορετικό αντικείμενο (παιδικά ενδύματα) και ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Mini Raxevsky έχει ως εξής:

Αυτές τις ημέρες η εταιρεία μας έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από ανυπόστατα, ψευδή, έως και κακόβουλα δημοσιεύματα και αναρτήσεις. Άνθρωποι και οργανισμοί ΜΕΡΟΥΣ του τύπου, έδειξαν ισχνό, τουλάχιστον, επαγγελματισμό, εμπλέκοντας τη Mini Raxevsky AE στην υπόθεση κλεισίματος της εταιρείας Raxevsky ΑΒΕΕ, μπερδεύοντας και αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη. Απευθυνόμαστε στο υγιές κομμάτι της δημοσιογραφίας που υπηρετεί πιστά το λειτούργημα της ενημέρωσης και ελπίζουμε στη συνδρομή του για την αποκατάσταση της αλήθειας. Προφανώς και η εταιρεία μας θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα εναντίον όλων αυτών που από άγνοια, ημιμάθεια, αλλά και κακή προαίρεση έχουν βλάψει τόσο έντονα την εικόνα μας και τους κόπους 30 ετών.

Αναφορικά με  τα δημοσιεύματα για την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων Raxevsky ΑΒΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η  Mini Raxevsky ΑΕ είναι μια διαφορετική εταιρεία με δική της, διεύθυνση, ιδιοκτησία και διοίκηση, με διαφορετικό αντικείμενο (παιδικά ενδύματα) και ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων.

Η Raxevsky ΑΒΕΕ ιδρύθηκε από τον Κο Γεώργιο Μουρτζούχο και την αποβιώσασα Κα Ελένη Ραξέβσκυ. Από την άλλη, το όνομα της εταιρείας Mini Raxevsky προκύπτει από την Πρόεδρο της εταιρείας Δήμητρα Ραξέβσκυ, η οποία συνεταιριζόμενη με τον Κο Αβεντίς Μπαλιάν από το 1989, έχει αφιερωθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο σχεδιασμό των “παιδικών ρούχων” αλλά και στο χτίσιμο της εταιρικής ταυτότητας, καθιερώνοντας τη Mini Raxevsky ως ένα από τα πιο ισχυρά και λαοφιλή Brands παιδικής μόδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συνεχίζουμε με… καταστήματα στην Ελλάδα, ανακοινώνοντας το άνοιγμα των Ιωαννίνων, στην Κύπρο, στην Αυστραλία και στο Μεξικό καθώς και με ένα επιτυχημένο e shop με πωλήσεις σε όλο τον κόσμο“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here