«Όλα έγιναν νόμιμα, καθώς η εταιρεία μας ασχολείται με γενικό εμπόριο και όταν είδαμε τις σχετικές αναρτήσεις στείλαμε προσφορά για να μας ανατεθούν οι προμήθειες.Έχουμε ολοκληρώσει συμφωνίες ύψους 6800 ευρώ στη διάρκεια του 2018, πουλώντας μια σειρά προιόντων, όπως ομπρέλες, καπάκια λεκάνης ακόμη και πυκνωτές και ακουστικά» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6 της Θεσσαλονίκης ο επιχειρηματίας που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εξαιτίας της τιμής των 500 ευρώ που κατέβαλλε το υπουργείο για αγορά 4 ομπρελών.

«Δεν συνηθίζει η εταιρεία μας να δίνει χαμηλές προσφορές, αλλά δεν υπάρχει καμία προσωπική σχέση με υπηρεσιακούς παράγοντες» υποστηρίζει ο κ. Κουτσοθόδωρος. Μιλώντας με τον αρμόδιο του υπουργείου ο οποίος εγκρίνει τις δαπάνες και σε σχετική ερώτηση η απάντηση είναι «εμείς δίνουμε τα χαρακτηριστικά των προιόντων που επιθυμούμε και κατόπιν δεχόμαστε τις προσφορές, επιλέγοντας με ανάθεση την πλέον συμφέρουσα. Υπάρχουν φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης αξίας 5 ευρώ, αλλά υπάρχουν και πολύ ακριβότερες» ήταν η απάντηση στην ερώτηση γιατί κόστισαν τόσο πολύ οι ομπρέλες.

Ο κ. Κουτσοθόδωρος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6 της Θεσσαλονίκης

Για την… ιστορία

Ντόρο προκάλεσε η αγορά τεσσάρων ομπρελών από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως αναφέρει η απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, δόθηκε το ποσό των 496 ευρώ για την «με απευθείας ανάθεση τεσσάρων ομπρελών προς κάλυψη αναγκών των κ. κ. Υπουργού και Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη».

Με απλούς υπολογισμούς βγαίνει κόστος… 124 ευρώ ανά ομπρέλα!

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έχει ήδη έχει διαταχθεί εσωτερικός έλεγχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here