Η χθεσινή συνεδρίαση σηματοδότησε ένα γερό “ριμπάουντ” και για τον S&P 500 ο οποίος έφτασε προ των πυλών των 2,680 μονάδων. Αυτό είναι και το σημαντικό επίπεδο που πλέον ενεργεί ως αντίσταση μιας και για πολλές προηγούμενες συνεδριάσεις ενεργούσε ως στήριξη. Είναι σημαντικό να δούμε τον εν λόγω δείκτη να επιδεικνύει θέληση να ξεπεράσει αυτά τα επίπεδα, ακόμα και να σπάσει τις 2,700 μονάδες, αλλιώς το ριμπάουντ δεν θα έχει νόημα.
Προς τα κάτω η ζώνη των 2,600 – 2,630 μονάδων είναι το πρώτο σημείο σημαντικών στηρίξεων. Πιστεύουμε οτι σήμερα θα κρατήσει και θα “ψάξει” τις 2,680 μονάδες, αλλά και σε αυτές τις πρώτες συνεδριάσεις, εν τούτοις ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε αυτήν την ανοδική αντίδραση ως προς το πως θα λυθεί και αν απλώς επρόκειτο για μια ισχνή αντίδραση όπου το αποτέλεσμα θα ήταν να ξαναβρεθούμε στα προηγούμενα πρόσφατα χαμηλά – και να τα διασπάσουμε.
Προς το παρόν οι θέσεις μας θα ήταν μόνο ενδοημερήσιες μιας και η αγορά βρίσκεται σε αυτό το κανάλι των 150 μονάδων μέσα στο οποίο προσπαθεί να βρεί ή πυθμένα ή κορυφή. Τέτοιου είδους αγορές καλό θα ήταν κάποιος να τις αποφεύγει και να ενεργήσει με σιγουριά όταν λυθεί ο σχηματισμός, Για τους πιο τολμηρούς, είμαστε σ’ επαφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here