Με τις πληρότητες μόλις και μετά βίας να ξεπερνούν το 10% στην Αθήνα, η επανεκκίνηση του τουρισμού παραμένει αργή, την ίδια στιγμή που  συνεχίζεται η σταδιακή επαναλειτουργία των ξενοδοχείων της ελληνικής πρωτεύουσας.

Από τα πλέον γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας, το Divani Caravel ανοίγει και αυτό  από τις 25 Ιουλίου.

Η επαναλειτουργία του Caravel, του ομίλου Διβάνη, έρχεται μετά την επανεκκίνηση του Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι που ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου δεδομένου ότι έχει και τα έσοδα από τη λειτουργία της παραλίας, του Divani Palace Acropolis στην Ακρόπολη, Divani Corfu Palace στην Κέρκυρα και Divani Palace Larissa στην Λάρισα.

Εν μέσω κορωνοϊού, ο όμιλος έχει επενδύσει στην τεχνολογία, προσφέροντας στον πελάτη την δυνατότητα για online check in & check out ώστε να μειώνεται η ώρα αναμονής του στους κοινόχρηστους χώρους.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού μενού και κράτησης τραπεζιού στα εστιατόρια δημιουργώντας ένα περιβάλλον με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και τεχνολογίας με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση του επισκέπτη, ώστε να συνεχίζει να απολαμβάνει ξένοιαστα την  διαμονή του.

  • «Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα ξενοδοχεία σε νοσοκομεία» έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Σπύρος Διβάνης εν μέσω κορωνοϊού

Επενδύοντας ιδιαίτερα στους ανοιχτούς χώρους του ξενοδοχείου στο Roof Garden, o επισκέπτης θα βρει το Thea Pool Restaurant το οποίο λειτουργεί όλη μέρα με πλούσιο μενού και πρωτότυπες γεύσεις. Στον ίδιο χώρο θα βρει και την πισίνα του ξενοδοχείου η οποία είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους κατοίκους της πόλης για ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here