Ποιος το περίμενε, πως η προβληματική μέχρι πριν λίγα χρόνια Παπουτσάνης, με την επωνυμία τότε PLIAS, στα χέρια του Χάρη Δαυίδ θα σωζόταν στο…και ένα από τους Μενέλαο Τασόπουλο και Γιώργο Γκάτζαρο ξανά μπαίνοντας στον επιχειρηματικό χάρτη. Και μάλιστα με αξιώσεις.

Κλασική περίπτωση για το πως μία ιστορική επωνυμία μπορεί στα χέρια ενός δεύτερης γενιάς επιχειρηματία (με όνομα βαρύ σαν την ιστορία των Δαυίδ) θα μπλεκόταν σε έναν κυκεώνα προβλημάτων, αλλεπάλληλων και “καμμένων” αυξήσεων κεφαλαίου, αλλοπρόσαλλων επιχειρηματικών κινήσεων θα αρνιόταν ένα όνομα του βάρους του Παπουτσάνη για να γίνει PLIAS για να φτάσει μετά από ένα σωρό φουρτούνες στο προσήνεμο λιμάνι των δύο επιχειρηματιών, που προανέφερα.

Μετά τα “μπουρίνια” το “καραβάκι” της ιστορικής εταιρείας έβαλε ρότα στην κερδοφορία, με 420 χιλ. ευρώ το 2017 και σαφώς καλύτερες προϋποθέσεις για το 2018.

Η αγορά και οι έμπειροι παίκτες τα βλέπουν όλα αυτά και τιμούν τη μετοχή της εισηγμένης, με μία μεγαλοπρεπή απόδοση της τάξεως του 60% από την αρχή του έτους.

Στα 0,416 ευρώ η μετοχή με μείον 2,59% σε διάστημα εβδομάδος αλλά με κέρδη 4,52% στο μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here