Δημήτρης Μαλλάς

Υψηλή χαρακτηρίζεται η ζήτηση για τα νέα iPhone, η διάθεση των οποίων ξεκινά σήμερα και δεν αποκλείεται η προσφορά που θα υπάρχει τις πρώτες ημέρες να μην είναι αρκετή για να ικανοποιήσει όλους τους ενδιαφερόμενους Έλληνες καταναλωτές.

Τα νέα iPhone αλλά και το καινούριο Apple Watch θα είναι από σήμερα (27 Σεπτεμβρίου) να είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω και του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare.

Τα δύο κορυφαία μοντέλα είναι τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, τα οποία έρχονται, μεταξύ άλλων, με ένα καινοτόμο σύστημα τριπλής κάμερας (Ultra Wide, Wide και Telephoto κάμερα) αλλά και βελτιώσεις σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως και υψηλής ποιότητας video. Επίσης, διαθέτουν νέα οθόνη Super Retina XDR (σ.σ. τη φωτεινότερη οθόνη της αγοράς σύμφωνα με την Apple) που προσφέρει εμπειρία θέασης επαγγελματικών προδιαγραφών. Χρησιμοποιούν τον σχεδιασμένο από την Apple επεξεργαστή A13 Bionic, ο οποίος προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για κάθε εργασία και πρωτοφανή βελτίωση στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. Οι συσκευές διατίθενται με χωρητικότητες στα 64, 256 και 512 GB, καθώς και σε 4 χρώματα (Midnight Green, Space Grey, Silver και Gold).

Δείτε επίσηςΟι τιμές για τα νέα iPhone στην ελληνική αγορά

Από τα νέα μοντέλα, το πιο προσιτό είναι το iPhone 11, το οποίο είναι πιο ισχυρό και ενσωματώνει ένα βελτιωμένο σύστημα διπλής κάμερας, που προσφέρει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας καθώς και τη λειτουργία Night mode. Και εδώ υπάρχει ο σχεδιασμένος από την Apple επεξεργαστής A13 Bionic, ενώ η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό και μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα μια ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση. Οι χωρητικότητες είναι στα 64, 128 και 256 GB, ενώ διατίθεται σε 5 χρώματα (Green, Purple, Yellow, White, Red και Black).

Επίσης, σήμερα, ξεκινά και η διάθεση του Apple Watch Series 5. Η νέα έκδοση του δημοφιλούς smartwatch της Apple ενσωματώνει Retina οθόνη που είναι πάντα ενεργή, έτσι ώστε να βλέπει ο χρήστης την ώρα, καθώς και άλλες σημαντικές πληροφορίες, χωρίς να στρέψει το ρολόι προς τα πάνω ή να αγγίξει την οθόνη. Ακόμη, υπάρχουν νέες λειτουργίες τοποθεσίας, όπως η ενσωματωμένη πυξίδα και ο μοναδικός μετρητής υψόμετρου, ενώ είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, Σύμφωνα με την Apple, σε συνδυασμό με το εκπληκτικό λειτουργικό watchOS 6, αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο υγείας, άσκησης και καλής φυσικής κατάστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here