Με αποκλειστική χορηγία της Αττικής Οδού και σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης και τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All ξεκίνησε η αναδάσωση του Πάρκου Ανθούσας. Πρόκειται για έναν σημαντικό πνεύμονα πρασίνου της Παλλήνης που επλήγη από την πυρκαγιά του περσινού καλοκαιριού. 

Κατά την έναρξη της πρωτοβουλίας την Παρασκευή 28 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανάσιου Ζούτσου, ο Γενικός και Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας «Αττική Οδός Α.Ε.» κ. Κώστας Δρίμερης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Πιστοί στη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος, υιοθετούμε έκταση 20 περίπου στρεμμάτων στο Πάρκο Ανθούσας, προκειμένου να πρασινίσει απ’ άκρη σ’ άκρη με δενδρύλλια που συμβαδίζουν με το τοπικό οικοσύστημα. Υποστηρίζουμε ενεργά την προπαρασκευαστική διαδικασία και την τελική φύτευσή τους, ώστε το Πάρκο αυτό να αποτελέσει έναν φιλόξενο πόλο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους».

Στην εθελοντική δράση δενδροφύτευσης συμμετείχαν πολίτες, μαθητές και εκπαιδευτικοί σχολείων της περιοχής. Με προσήλωση στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, η Αττική Οδός θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.