Το future του S&P 500 παρουσιάζει μια ξεκάθαρη άνοδο από την ζώνη υποστήριξης της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή των 3.720 / 3.740 μονάδων και χθες πλησίασε τα υψηλά όλων των εποχών που είναι στις 3.959 μονάδες, αλλά έπεσε γρήγορα, σημειώνοντας ένα μέγιστο, 10 μονάδες χαμηλότερα.

Όλη αυτή η ζώνη των 3.920 / 3.960 μονάδων παρουσιάζει μεγάλη συμφόρηση και φαίνεται ότι θα μπορούσε να σχηματιστεί διπλή κορυφή με τα υψηλά του Φεβρουαρίου και εκείνων που σημείωσε χθες. Προς το παρόν, έχει επιστρέψει στη ζώνη υπεραγορών και ο αριθμός έχει ήδη πολύ μεγαλύτερο εύρος με αυτό που θα μπορούσε νααποτελέσει μια πτωτική στροφή από αυτές τις περιοχές.

Η αμερικανική αγορά είναι πολύ ανοδική, αλλά ήδη βλέπουμε ότι σημαντικές μετοχές αρχίζουν να χάνουν «ατμό» και φαίνεται ότι ακόμη και το Nasdaq έχει ήδη προβλέψει αυτές τις πιθανές βραχυπρόθεσμες πτώσεις.

Σε όλη αυτή την περιοχή των 3.900 / 3.960 μονάδων, μπορούν να δοκιμαστούν οι bearish τοποθετήσεις, με stop 2% ή 3% και στόχο την επιστροφή στις 3.720 μονάδες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here