Η Jeep® κερδίζει συνεχώς την προτίμηση των γυναικών που εκτιμούν όλο και περισσότερο το στιλ και τον χαρακτήρα των μοντέλων της μάρκας. Επιβεβαιώνοντας αυτή τη σχέση, η γυναικεία ομάδα της Juventus επισκέφθηκε το κέντρο δοκιμών της FCA στο Balocco και ανακάλυψε τη γκάμα μοντέλων της Jeep σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές. Διαθέσιμη ήταν όλη η γκάμα της Jeep, με τα Renegade, Compass, Cherokee, Wrangler και Grand Cherokee, καθώς και οι αντίστοιχες εκδόσεις Trailhawk, Trackhawk και SRT. Η προπονητής της ομάδας Rita Guarino και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις επιδόσεις, αλλά και τις κορυφαίες δυνατότητες των εκδόσεων 4×4 σε ακραίες δοκιμασίες που σχεδιάστηκαν από τους δοκιμαστές του Balocco.

Η γυναικεία ομάδα της Juventus έκανε το ντεμπούτο της το 2017 και ήδη έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Coppa Italia και ένα Supercoppa Italiana εντυπωσιάζοντας με την πορεία της. Αντίστοιχα η Jeep τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποίησε τον καλύτερο μήνα της ιστορίας της στην Ευρώπη με 12.000 πωλήσεις, επιβεβαιώνοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του 2018 και επιτυγχάνοντας μια αύξηση των πωλήσεων κατά 330% τα τελευταία 5 χρόνια.

Παράλληλα με την υποστήριξη της στην ανδρική και γυναικεία ομάδα της Juventus,  η Jeep, συνεχίζει την στενή της σχέση με τον αθλητισμό με την παρουσία της σε διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surf (WSL) και το Mindful Triathlon, Wanderlust 108.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here