Θεαματικό total recall για τη μετοχή της Alumil στην χθεσινή συνεδρίαση.
Από τα 3,20 στα 3,80 ευρώ, με μεθοδικό μάζεμα από τα χαμηλά στο πρώτο μισό (έως τις 13.05′) και ανατροπή στη συνέχεια με αυξημένες συναλλαγές, για ακόμη μία-πολλοστή- συνεδρίαση.
“Ηρθε η ώρα της” η πρώτη αναφορά του Banks.com.gr (26 Αυγούστου 2021) με πιο πρόσφατη την Alumil, Exalco είναι το…αλουμίνιο (16 Ιουνίου 2023) για το απόλυτο turn around story της εγχώριας επιχειρηματικής/επενδυτικής κοινότητας.
Πλέον η Alumil– με την συνδρομή των τραπεζών, που (υπό) στήριξαν την αναδιάρθρωση χρέους/παροχή ρευστότητας- είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες εκτός συνόρων.
  • Ενδεικτικά: πρόσφατα στην Χάϊφα (Ισραήλ) δημιουργήθηκε/λειτούργησε μία νέα έκθεση της εταιρείας, σχεδόν παράλληλα με αυτήν στο Σαράγεβο (Βοσνία) ενώ ετοιμάζεται άλλη στην Ρώμη (Ιταλία), ενώ είναι η μία από τις μόλις 4 ευρωπαϊκές βιομηχανίες αλουμινίου με παρουσία στην αγορά της Ινδίας.
Σε Κάϊρο και Αλεξάνδρεια η διπλή παρουσία της εισηγμένης στην Αίγυπτο, έπεται δε συνέχεια.
Ανάπτυξη που “τιμολογείται” από την αγορά, με τη μετοχή να έχει ενισχυθεί +28,97% σε διάστημα μήνα και 89,85% από την αρχή του έτους.
Με αποτίμηση που, μόλις φτάνει τα 110 εκατ. Ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here