Αποκλειστική συνεργασία με εταιρείες επαγγελματικού προσανατολισμού, με σημαντικές εκπτώσεις σε οδηγούς σπουδών και ατομική συμβουλευτική για εφήβους 16-18 ετών, ανακοίνωσε σήμερα η Alpha Bank.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Alpha Bank, τοποθετεί τους πελάτες στην «καρδιά» όλων των δράσεών της και τους υποστηρίζει σε κάθε στάδιο της ζωής τους με προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες τους – από την αποταμίευση για τα παιδιά τους, μέχρι και τη συνταξιοδότηση.

Η πελατοκεντρική ανάπτυξη μέσω της παροχής αναβαθμισμένων εμπειριών και εξατομικευμένων προτάσεων αξίας, αποτελεί στρατηγικός πυλώνας του “the Alpha Blueprint”, του προγράμματος μετασχηματισμού που υλοποιεί η Τράπεζα.

Στο πλαίσιο αυτό, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συνειδητής επιλογής σπουδών και καριέρας για τους εφήβους, η Τράπεζα προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρείες επαγγελματικού προσανατολισμού Orientum, Employ Edu και LABORA, εξασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις σε οδηγούς σπουδών και προγράμματα ατομικής συμβουλευτικής.

Με τον τρόπο αυτό, η Alpha Bank επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των πελατών της και των οικογενειών τους και στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των εφήβων ηλικίας 16-18 ετών, βοηθώντας τους να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη άποψη για το τι τους ταιριάζει και με τι θα ήθελαν να ασχοληθούν στην πορεία της ζωής τους, ώστε να λάβουν μία όσο το δυνατόν καλύτερα πληροφορημένη και συνειδητή απόφαση για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Ειδικότερα, η Τράπεζα προσφέρει κοινή έκπτωση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα των συνεργαζόμενων εταιρειών επαγγελματικού προσανατολισμού – Orientum, Employ Edu και LABORA. Συγκεκριμένα, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από 50% έκπτωση στους Οδηγούς Σπουδών που προσφέρουν στους έφηβους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τις κατευθύνσεις σπουδών, όλα τα τμήματα του μηχανογραφικού και γενικά τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά τους. Επίσης 20% έκπτωση στα προγράμματα Ατομικής Συμβουλευτικής, μίας προσωποποιημένης συμβουλευτικής διαδικασίας για μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου, όπου από προσωπικές συνεντεύξεις και ψυχομετρικά τεστ, οι έφηβοι λαμβάνουν την απαραίτητη υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους για να επιλέξουν τις κατάλληλες σπουδές σύμφωνα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέρονται και τις δεξιότητές τους.

Παράλληλα, σε συνεργασία με εκπαιδευτική ψυχολόγο, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για θέματα όπως τα κριτήρια επιλογής επαγγέλματος και σπουδών, η αποφυγή λαθών από βιαστικές αποφάσεις και η συναισθηματική ωρίμανση και αυτονόμηση του εφήβου. Η έκπτωση προσφέρεται σε πελάτες κατόχους καταθετικού λογαριασμού Alpha Bank με συνδικαιούχο ανήλικο ηλικίας 16-18 ετών. Για κάθε ανήλικο συνδικαιούχο αποστέλλεται μοναδικός εκπτωτικός κωδικός, ανεξαρτήτως του πλήθους ενηλίκων με τους οποίους συνδέεται και το πλήθος των καταθετικών λογαριασμών στους οποίους συμμετέχει. Οι πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις, λαμβάνουν μέσω email τον μοναδικό εκπτωτικό κωδικό, τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν απευθείας σε μία ή περισσότερες από τις συνεργαζόμενες εταιρείες και σε οποιοδήποτε προϊόν/υπηρεσία για το οποίο η Alpha Bank έχει εξασφαλίσει έκπτωση. Η Τράπεζα διαθέτει σειρά καταθετικών και αποταμιευτικών λογαριασμών Alpha 1|2|3 για παιδιά, εφήβους και νέους έως και 27 ετών, προσφέροντας τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες που «μεγαλώνουν» μαζί με το παιδί, για να καλύψουν τις δυναμικά εξελισσόμενες ανάγκες του, σε κάθε στάδιο της νεαρής ζωής του.

Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Individual Banking της Τράπεζας, κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Όλοι ξέρουμε πόσο κομβικές είναι οι αποφάσεις επαγγελματικού προσανατολισμού για τους εφήβους και τι αγωνία προκαλούν στις οικογένειές τους. Τα παιδιά μας καλούνται να αξιολογήσουν τι τους αρέσει περισσότερο, πού έχουν μεγαλύτερη κλίση, αλλά και τι επιλογές σπουδών έχουν – μια πολύ δύσκολη εξίσωση. Για αυτό τον λόγο, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αποκλειστική συνεργασία της Alpha Bank με τις τρεις διακεκριμένες εταιρείες επαγγελματικού προσανατολισμού Employ Edu, LABORA και Orientum. Με τη συνεργασία αυτή, η Alpha Bank στέκεται για μία ακόμα φορά δίπλα στις οικογένειες των πελατών της, στηρίζοντάς τους στις καθημερινές ανάγκες τους και φροντίζοντας για το μέλλον των παιδιών τους. Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, με μοναδικές ανάγκες, αλλά και αυξημένες προσδοκίες για την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνει. Είναι, λοιπόν, στρατηγικός στόχος της Τράπεζάς μας να ενισχύσουμε περαιτέρω τους δεσμούς εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια με τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους διαφοροποιημένες υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, που θα απαντούν στοχευμένα στα δικά τους “θέλω” σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής τους, αλλά και της οικογένειάς τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here