Η Alpha Bank αναδείχθηκε “Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα” για το 2018, στο πλαίσιο των βραβείων “Awards for Excellence 2018” της διεθνούς οικονομικής εκδόσεως “Euromoney”, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, την 11η Ιουλίου 2018.

Το βραβείο απονέμεται ετησίως σε τράπεζες που διακρίνονται από τους ανταγωνιστές τους για τον δυναμισμό με τον οποίο δραστηριοποιούνται στις παγκόσμιες και τοπικές αγορές και επιλέγονται κατόπιν ενδελεχούς αναλύσεως των ποσοτικών και ποιοτικών τους μεγεθών. Σύμφωνα με την Κριτική Επιτροπή, το βραβείο απενεμήθη στην Αlpha Βank, καθώς επέτυχε την καλύτερη επίδοση μεταξύ των ελληνικών συστημικών τραπεζών στην Άσκηση Προσομοιώσεως Ακραίων Καταστάσεων του 2018 της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης και επιπλέον σημείωσε, για ένα ακόμη έτος, την υψηλότερη λειτουργική κερδοφορία στον ελληνικό τραπεζικό τομέα.

Στην τελετή παρέστησαν και παρέλαβαν το βραβείο ο κ. Steve O’ Neil, COO της Αlpha Βank London Limited καθώς και ο κ. Ευάγγελος Αχιλλέως, Ανώτερος Διευθυντής της Αlpha Βank London Limited.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here