Την διεύρυνση της πολύχρονης συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Mastercard και η Alpha Bank, με την προσφορά στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες ξεχωριστές εμπειρίες, σχεδιάζοντας αυτή τη χρονιά, μία καμπάνια που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Με την πρόσφατη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της Mastercard, η οποία ενδυνάμωσε τη συνεργασία των δύο πλευρών, ακόμη περισσότεροι κάτοχοι καρτών Alpha BankMasterCard θα μπορούν να πραγματοποιούν καθημερινά τις συναλλαγές τους με ταχύτητα και ασφάλεια, απολαμβάνοντας παράλληλα μία σειρά από οφέλη και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας.

Οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Disneyland μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Παράλληλα, ένα σχετικό τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται ήδη στην τηλεόραση, αναδεικνύει με φρέσκο, νεανικό και συναισθηματικό τρόπο αυτή τη νέα εποχή στη συνεργασία Mastercard και Alpha Bank, αποτυπώνοντας τα οφέλη αλλά και τις εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας που μπορούν να ζήσουν όλοι οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here