Το Alliott Group ο έκτος μεγαλύτερος όμιλος ανεξάρτητων επαγγελματιών, λογιστικών, νομικών και συμβουλευτικών γραφείων στον κόσμο, σημείωσε σημαντική αύξηση του αριθμού των εταιρειών- μελών του κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2020, το Alliott Group πρόσθεσε στο δυναμικό του 13 νέες εταιρείες-μέλη, ενώ επτά ακόμη είχαν ενταχθεί στον όμιλο από το πρώτο τρίμηνο του έτους. Το Alliott Group συνεχίζει να επεκτείνεται αριθμώντας ήδη 180  εταιρείες-μέλη αυξάνοντας τον αριθμό των συνεργατών της σε 235 πόλεις ενισχύοντας παράλληλα την παρουσία της σε 76 χώρες.

Με στόχο να γίνει ο πέμπτος μεγαλύτερος όμιλος ανεξάρτητων επαγγελματιών, λογιστικών, νομικών και συμβουλευτικών γραφείων στον κόσμο έως το 2025, το Alliott Group επικεντρώνεται στην επιλογή και στη συνεργασία με ανεξάρτητα λογιστικά και νομικά γραφεία που θα μπορούν να παρέχουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών υπηρεσιών σε πελάτες που ανήκουν στη δικαιοδοσία τους. Ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή κάθε εταιρείας-μέλους καθίσταται η  ικανότητα και η προθυμία να συμβάλουν ενεργά στην υλοποίηση των στόχων του δικτύου του Alliott Group καθώς και η συμμετοχή τους στα προγράμματα ανάπτυξής της. Ο όμιλος υιοθετεί μία στρατηγική οργανικής ανάπτυξης που στοχεύει στην προσάρτηση τουλάχιστον 20 νέων μελών ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στις βασικές αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της ευρύτερης περιοχής της Κίνας, της Αυστραλίας – Ασίας και της Αφρικής.

Τα 13 νέα μέλη-εταιρίες του Alliott Group, για το δεύτερο τρίμηνο του 2020, είναι οι ακόλουθες: Old Bailey Chambers (Μπαγκλαντές, δικηγορική), Chance Bridge Partners (Κίνα, δικηγορική), DVBS (Κόστα Ρίκα, δικηγορική και λογιστική), Jeeva Partnership (Μαλαισία, δικηγορική), CS Avocats Associés (Γαλλία, δικηγορική), Advocatus Law (Σιγκαπούρη, δικηγορική), Tax Financial Leaders Del Ecuador (Εκουαδόρ, λογιστική), BGO (Σλοβενία, δικηγορική), Wildeboer Dellelce (Καναδάς, δικηγορική), SST Attorneys (Νότια Αφρική, δικηγορική), Muvingi & Mugadza (Ζιμπάμπουε, δικηγορική), Torres Law (Ηνωμένες Πολιτείες, δικηγορική) και Ortiz González Luarte Abogados (Χιλή, δικηγορική).

Ο Colin Farmer, Παγκόσμιος Πρόεδρος του Alliott Group, δήλωσε: «Η ικανότητά μας να προσαρμοστούμε σε ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο κατά τη διάρκεια του COVID-19 καταδεικνύει όχι μόνο μια ισχυρή ηγεσία αλλά και τα υψηλά ενεργειακά αποθέματα που διαθέτει η εταιρεία. Επιπλέον, η ανθεκτικότητά μας και η αξία που προσφέρουμε στον πελάτη ήταν το κλειδί για να καταφέρουμε να ευδοκιμήσουμε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας οικονομικής κρίσης και όχι απλώς να επιβιώσουμε αλλά και να αναπτυχθούμε. Φαίνεται ότι είμαστε ένας από τους ευτυχείς παραλήπτες της ανεκμετάλλευτης ζήτησης κατά τη διάρκεια του COVID-19 από ανεξάρτητες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούσαν να αυξήσουν το περιφερειακό και διεθνή τους δίκτυο, καθώς και να διατηρήσουν ένα δυνατό προφίλ, κυρίως στην παγκόσμια δικτύωση τους. Ενθαρρύνουμε τις προοδευτικές εταιρείες να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε. “

Ο Γιάννης Κλεώπας, πρώην Παγκόσμιος Πρόεδρος του Alliott Group και Διευθύνων Σύμβουλος της  Kleopas Alliott στην Ελλάδα, σχολιάζει:  «Η συνεχή αύξηση των μελών του Ομίλου και η επέκταση σε νέες αγορές αποδεικνύουν ότι υπάρχουν σαφείς ευκαιρίες ανάπτυξης στην COVID-19 εποχή. Η στρατηγική αυτή ακολουθήθηκε με σκοπό να επωφεληθεί ο όμιλος μας μέσα από τη συνεργασία του με αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, με κατάλληλες πελατειακές βάσεις και με ισχυρά αποθέματα ενέργειας. Παρά τις επιπτώσεις του COVID-19, στην γενικότερη οικονομία σημειώνεται αυξητική τάση στη ζήτηση των υπηρεσιών μας στην ελληνική αγορά δίνοντας μία νέα δυναμική,  ανάλογη του ομίλου.»

Το τρίτο τρίμηνο ξεκίνησε αισιόδοξα με τις νέες εταιρείες που προστέθηκαν στην Ιρλανδία (BHSM, δικηγορική), στην Ταϊλάνδη (λογιστική GPS), στο Καμερούν (K&B δικηγορική), στη Σουηδία (Advice KB, φορολογική συμβουλευτική), στη Χιλή (Proximo Auditores), στο Ελ Σαλβαδόρ (Amaya & Auditores Guevara) και στη Βόρεια Μακεδονία (Trpnoski Law). Ο όμιλος Alliott Group προβλέπει περαιτέρω συνεργασία με νέες εταιρείες για το 2020, η οποία βέβαια απαιτεί συγκεκριμένα αυστηρά κριτήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here