του Βάιου Κρόκου

Η συνειδητοποίηση περί ταύτισης της φιλοσοφίας και το deal με την Allianz φέρεται να έκλεισε ουσιαστικά στις 26 Ιουλίου του 2021, σύμφωνα με τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Πίστης, κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο. Το ζήτημα δεν ήταν μόνο οικονομικό αλλά και θέμα φυσικής συνέχειας, εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας απέναντι στους Συνεργάτες, στους εργαζομένους και τους ασφαλισμένους της εταιρείας.

Αν και υπήρξαν πολλές προτάσεις για την Ευρωπαϊκή Πίστη τα προηγούμενα χρόνια (ΗΠΑ, Κίνα, funds κλπ) το όνομα της Allianz έμελλε να είναι αυτό που θα αποτελεί τόσο εχέγγυο διασφάλισης όλων όσων έχουν επιτευχθεί 40+ χρόνια, όσο και παράγοντας ανάπτυξης την επόμενη μέρα.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση της Allianz με επικεφαλής τον Oliver Bate δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για ανάπτυξη στη χώρα μας. Μάλιστα τις μέρες αυτές υπήρξαν διαβουλεύσεις με κυβερνητικά στελέχη με επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μεταξύ άλλων, τα γνωστά θέματα που απασχολούν το κλάδο: Η χαμηλή ασφαλιστική συνείδηση, το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες είναι ανασφάλιστοι ή γενικότερα εκτεθειμένοι σε κινδύνους όπως οι σεισμοί κ.α.

Πλέον, το αποτύπωμα του γερμανικού κολοσσού αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο στη χώρα μας, με έμφαση στη καινοτομία και σε κλάδους που μπορούν αντικειμενικά να αναπτυχθούν λόγω θέσης της χώρας και δυνατοτήτων (ταξιδιωτική ασφάλιση, corporate ασφαλίσεις, ξενοδοχεία, κατοικία κ.α)

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here